goranzoran
poweruser
Немајте гајле ја ќе ви ги извадам сите. Кога сакате колку сакате. Исплата после 6 конфирмации во кеш на рака. 
Абе друже што ако и тебе ти ги скинат конците ете единствена надеж си во моментов. Работава ич не е добра.Немајте гајле ја ќе ви ги извадам сите. Кога сакате колку сакате. Исплата после 6 конфирмации во кеш на рака.![]()
Не ми кинат мене ништо немај гајлеАбе друже што ако и тебе ти ги скинат конците ете единствена надеж си во моментов. Работава ич не е добра.
Боље за нас. Сите што дозволуваат картички само за ЕУ тоа значи дека ги делат податоците со владите.Значи упм, таман си велев барем една остана картичка што ќе работи. Сите ги скинаа за држави надвор од ЕУ.
Дечки дали моментално (13.10.2017) има начин на кој што може да се извадат девизи од bitcoin wallet на македонска трансакциска сметка? Јасно ми е дека треба да платам 10% данок на полната сума.
Aко не може транскциска, дали може на пејонир картица?
Знам дека има 180 страни дискусија, ама според последните постови, се е укинато, само goranzoran функционира?
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден