hebocig
lurker
- 7 јануари 2010
- 653
- 143
Сподели ако имаш информацииFake news
Сподели ако имаш информацииFake news
Некој нешто да каже за ова Jolly5xpander
Има голем потенцијал, на долг рок може да се направи добра пара.Шо мислење имате за Ripple?
Не мора, доволно е само да го прифатат големите банки со кои Ripple е во преговори.Market cap колку БДП на САД? Аха, да.. важи.
Ripple ќе ја достигне таа цена само ако американскиот долар доживее инфлација на нивото на доларот на Зимбабве.
Google boxmining каналот ќе видиш дека кажува дека е погрешна информација.Сподели ако имаш информации
Сигурен си, Satoshi да не е јапонско?Самото име Satoshi кажува дека е кинеско![]()
Не мора, доволно е само да го прифатат големите банки со кои Ripple е во преговори.![]()
Зошто така мислиш?Ripple никогаш нема да се приближи до $50, не па до $500.. и $10 е влажен сон за нив.
Слободно цитирајте ме после 5, 10, 20 години.
Зошто така мислиш?
Девојкава е спремна за порнич. Друго објаснување немам.Реклмата е врв
Чиста превара. Дури и се мислам дали да го пријавам мочково "Тони Цветановски" во нашиве институции, па да го средат по брза постапка..
Класична пирамидална шема во која плаќаш пари за привилегијата да врбуваш/лажеш/замараш други луѓе да се приклучат преку тебе.Дај малку подетално инфо, пошто ќе се изредат пак глупаци ко за каиросот.
Market cap колку БДП на САД? Аха, да.. важи.
Ripple ќе ја достигне таа цена само ако американскиот долар доживее инфлација на нивото на доларот на Зимбабве.
абе друже значи пријателот му кажа на кои сајтови да си провери ако бевме видовити и знаевме што ке биде утре немаше да се замараме ама ич со форумов,најдобро сам провееиси истражиси имаш берзи сепак влогот е твој загубата или добивката твоја незнам што не е јасноЗначи колку сте скржави со информации давање бог да чува, божем од џеб ви земаат.
Не зборам за пријателот ти туку општо, има еден тон прашања на темава без одговори или одговори од типот, најди си сам.абе друже значи пријателот му кажа на кои сајтови да си провери ако бевме видовити и знаевме што ке биде утре немаше да се замараме ама ич со форумов,најдобро сам провееиси истражиси имаш берзи сепак влогот е твој загубата или добивката твоја незнам што не е јасно
Испратено од Lenovo K33a48 преку IT.mk форум апликација
Јас имам вложено во IOTA, Ripple и ATB coin.Која валута би предложиле да се купи за профит на подолгорочен период од околу 2-3 години? Тоест која мислите дека би имала поголем скок во цена?
Ripple и мене ме влече некако. Цената му е многу мала моментално накај 0,2. Ако дојде докај 4-5 е огромен скок и профит. Некој друг предлог?
Фала на мислење дружеНе зборам за пријателот ти туку општо, има еден тон прашања на темава без одговори или одговори од типот, најди си сам.
Јас имам вложено во IOTA, Ripple и ATB coin.
Според истражувањето што го направив излегува дека со овие валути на долг рок може да се заработи некоја пара.
ATB e нова, мислам дека на краток рок (6-12месеци) многу ќе качува, има релативно малку токени во оптек и одлична технологија.
За Ripple и Iota треба време, но вреди да се чека.![]()
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден