Каде дај линк за 7еур 10Гиги.Грчки број ќе си земеш и ќе ти испадне упола поевтино.
Дајте по некој линк да видиме, одма да зеам. Ама не на претплата т.е. постпејд пошто не даваат на странци. И од тие невидов за 12еур неограничен.Грчки број од Винд со неограничен интернет е 12€.
Абе немаат ништо на англиски на страниве, хаос е... Едино со Cosmote успеав да комуницирам и тоа е тоа.Каде дај линк за 7еур 10Гиги.Дајте по некој линк да видиме, одма да зеам. Ама не на претплата т.е. постпејд пошто не даваат на странци. И од тие невидов за 12еур неограничен.
Sent from Телефон using Tapatalk
Само допуна, нова сим нема или не сум начекал.Абе немаат ништо на англиски на страниве, хаос е... Едино со Cosmote успеав да комуницирам и тоа е тоа.
Туку, дали има некој инфо на бензински пумпи дали продаваат картички? Или јок?
Знам тоа, сум допунил и јас... сега сакам нова да земам.Само допуна, нова сим нема или не сум начекал.
У мобилара или салон.Знам тоа, сум допунил и јас... сега сакам нова да земам.
Јок. Важело само за постпејд. Така ми рекоа сега на чет. Ќе проверам пак и во продавница... Мада имам добар вифи кај што ми треба, за другото имам некој гига од телеком за 500ce.![]()
Nova - EON TV, ταχύτατο Fiber internet & απεριόριστη επικοινωνία
Ανακάλυψε την EON TV, απόλαυσε ασύλληπτες Fiber ταχύτητες & απεριόριστη επικοινωνία προς όλα τα εθνικά δίκτυα με τους πρώτο μήνα δωρεάν.www.wind.gr
Не сум пробал, ова е од кажано ама треба да функционира со припејд број и кредит од 12€.
Јок. Важело само за постпејд. Така ми рекоа сега на чет. Ќе проверам пак и во продавница... Мада имам добар вифи кај што ми треба, за другото имам некој гига од телеком за 500ce.
Odamna se otkazav od VIp/A1. Vidi samo na koj operator ti vazi ponudata i brkaj go nego. Jas kaj sto sum Cosmote fura 4G bez problem 3-4crti, Vodafon malce pomalce, Wind nema ili ed aj ima mreza. Zatoa za Grcka ne brzaj ako moras so mobilen internet da ides, vidi prvin na lice mesto kako ke ti bide priem koja mreza.A1 има опција 1.000 денари 10гб исто важи и за припејд.
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
БуквалистКаде дај линк за 7еур 10Гиги.
Epa dak de da iskalkulirame kolku kade. Sea jas bukvalist? Ti rece upola poeftino ke bilo. U lokalni prodavnicinja ne im davam pasos da mi slikaat pa neznam sto. Samo diler ili salon.Буквалист![]()
Бројчиња ќе си барате по локални дуќанчиња.
Ако имаш А1 нет сеф можеш да размениш гигабајти од сефот за интернет во роаминг.А1 имаат роаминг интернет за во Грција, 999 денари 10гб. Дали некој го активирал?
Не знам дали да зимам пакет од нив, или грчки број или па eSim.
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Ако имаш А1 нет сеф можеш да размениш гигабајти од сефот за интернет во роаминг.
Е така де (добро не баш насекаде). Ама па дека морам да му го дадам на некој батка у колонијал, и неморам баш. 3 градчиња свртев, освен на Винд т.е. поточно само за испоставата F2G што ги има по продавнички не и за Винд баш Винд, за космоте и водафон нова картичка само у салон и овластен дилер. Допуна и пакети каде сакаш.Во твојот случај барај дилер или салон, инаку секој оператор на глобално ниво има законска обврска да води евиденција кое бројче на кое име е продадено.
Е да де си работи. Ама Србија. Отиди Грчка да видиш дали така ќе поминешНешто сте гршка, еве од прошлиот месец во Србија интернет и од овој месец исто Србија интернет и зборење на Телекабел:
Погледнете го атачментот 102374Погледнете го атачментот 102376Погледнете го атачментот 102377
едит: сега гледам првиот пост стар 6години.... ама битно си работи, само на другарот преку ВИП не му даваше интернет воопшто да пушти, можда е оправено сега...

Да, тоа ми го понудија и мене и ми беше неисплатливо.Во Грција Водофон нов број и 8 гб интернет за 1 месец(летна промоција) ве кошта 20 евра после секое надополнување е минимум 12 евра
Испратено од SM-G975F преку IT.mk форум апликација
Па вака според сајтот и не е баш нешто евтино.Дали некој е запознаен со ова?
![]()
Ubigi eSIM: travel and local data plans for mobile devices
Get a Ubigi eSIM on your eSIM-enabled mobile device within minutes and enjoy the Internet wherever you are in the world in 180+ destinationscellulardata.ubigi.com
Па вака според сајтот и не е баш нешто евтино.