Ми се јавија пак од 0771234, ке извршат дополнителни проверки кога ке сум дома, значи пријавувајте постојано и ќе се реши. И да сепак има дупло натирање, ми потврди дечкото.Тогаш да почнеме од утре да им квичиме секој ден во кол центар![]()
Пробано преку PC си отвара и си пее радиото, преку 3g/4g на Вип ја отвара страната но радиото не се пушта.Дечки ај пробајте некој радио сајт што стрима преко Shoutcast или други странски (еве за пример линк од наше радио, одма се пушта по вклучување на страната). Дали преку 3G/4G мрежата ви работи? Мислам дека некои порти блокираат, пример сајтот погоре и сите радио станици наши и странски што идат преко Shoutcast не работат на мобилната мрежа, стримот не стартува. Порано на One работеа како паметам.
Исто ми се случува и мене, некои порти изгледаат блокираат. Фала за feedbackПробано преку PC си отвара и си пее радиото, преку 3g/4g на Вип ја отвара страната но радиото не се пушта.
Не е тоа, пробано е на неколку телефони. Не си на телеком нели? За телеком не сум сигурен можеби таму работи.Треба да кликнете плеј, кај мене работи. Види фото.
Погледнете го атачментот 63639
Не е тоа, пробано е на неколку телефони. Не си на телеком нели? За телеком не сум сигурен можеби таму работи.
Јас пријавив и ми се бараа вчера, ми рекоа дека направиле некои промени и дека не би требало сега да излегува, за сега нема па ке видиме.Некој кој пријави и има повратна информација од нивна страна за работава?
Да почнеме тогаш со масивен ddos на клаудфлер страни?Значи јас вака го решив проблемот. Бев на одмор и си бев оптегнат на гаќи у фотељата, така сурфајќи скоро на сите страници што користат cloudflare почна да ми појавува кепча поради приватните адреси. Во моментот ми дојде некоја нервоза, отворив vip.mk и отидов на контакт формата. Таму пишав дека поради приватните адреси неможам да сурфам и само бара кепча, сакам да ми се реши проблемот. После 30-40 минути додека сурфав снема интернет еднаш или два пати, отварам гледам се сменила адресата во јавна на мојот модем. После тоа си легнав, телефонот на муте и по неколку саата кога станав да го проверам гледам два пропуштени повици од вип, валјда да ме известат дека проблемот е решен. Тоа беше пред 2-3 месеца и еве сеуште си имам јавна адреса, толку.
пс. Прво мислев да им ѕвонам ама бидејќи ме мрзеше да станам од фотелјата и го земам телефонот кој не беше при рака пишав преку нивната вебстраница.
Fala drugar, za infoo, i jas 3 dena so red po fb, i na 1234, gi pomasirav i denes mise javija i vikaat tija promenivme rutata sega e ok, gledam imam staticna javna ip, adresa ....Значи јас вака го решив проблемот. Бев на одмор и си бев оптегнат на гаќи у фотељата, така сурфајќи скоро на сите страници што користат cloudflare почна да ми појавува кепча поради приватните адреси. Во моментот ми дојде некоја нервоза, отворив vip.mk и отидов на контакт формата. Таму пишав дека поради приватните адреси неможам да сурфам и само бара кепча, сакам да ми се реши проблемот. После 30-40 минути додека сурфав снема интернет еднаш или два пати, отварам гледам се сменила адресата во јавна на мојот модем. После тоа си легнав, телефонот на муте и по неколку саата кога станав да го проверам гледам два пропуштени повици од вип, валјда да ме известат дека проблемот е решен. Тоа беше пред 2-3 месеца и еве сеуште си имам јавна адреса, толку.
пс. Прво мислев да им ѕвонам ама бидејќи ме мрзеше да станам од фотелјата и го земам телефонот кој не беше при рака пишав преку нивната вебстраница.
ДаИм прати ли принтскрин?
Не знам. Знам само дека една недела го немам тој проблем.И ти ја променија ли во јавна IP?
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16E, CARBON RED w/Electric Height Control, GABU-210
37.300,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27QA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 2560 x 1440, 2x HDMI, DP
10.380,00 ден
SSD M.2 1TB CRUCIAL P310 NVMe PCIe Gen4, CT1000P310SSD8
9.960,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD PURPLE IntelliPower 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD44PURZ
10.970,00 ден
HEADPHONES STAND FragON A1 Black FGLHH22BKWTOWER1K
830,00 ден