Да, спомнато е тука неколку пати.Закачување на слики нешо има проблем или до мене нешо ќе да е? Нејќе ни од броусер ни од Тапа ?
Да, спомнато е тука неколку пати.Закачување на слики нешо има проблем или до мене нешо ќе да е? Нејќе ни од броусер ни од Тапа ?
Поправено, фала ти за забелешката, мене ми беа исклучени па не приметив дека не работи.Последни новости thumbnails се од 10.07.2020
Немам навика да одам на it.mk а тука ми излагаа интересни вести кои вака посекако ќе ги пропуштам.
Простено ти е чедо и ти благодарам што го поправи.Извини господин @Avid молимте штои се обидувам да го поправам, проштевај ако можеш...
Фотошоп 5.0 трајал од 35MB имам извадено на таа брзина. Без да ми падне (интернетот)Не сте сурфале на 14,4 модем dialup, и не знаете што е бавно и скапо.
Инаку форумот си работи без проблем, на моменти со потешкотии.
Како бе фотошоп 5 на 14,4? Таа верзија кога излезе имаше 56К модеми на големо.Фотошоп 5.0 трајал од 35MB имам извадено на таа брзина. Без да ми падне (интернетот)
Орден треба да ми се даде.
Unet, MOL, OnNet...во пракса не преминуваа 33.Како бе фотошоп 5 на 14,4? Таа верзија кога излезе имаше 56К модеми на големо.
И без download accelerator.Без download manager
Тоа сакав да го речам деИ без download accelerator.![]()
Ја DAP како нешто друго го знам...Порано на торент кога ке побараше DAP даваше сосема различни резултати од сега...
На тапаток пак неможам да гледам закачени слики ни да речам youtube тамбнеил. Како е кај другите ?
Sent from my TELEFON using Tapatalk
Хмммм. Еве овој пост гледаш превју и слики. Samsung паметни телефони - генерална дискусијаРаботи кај мене.
Да, да, како и секогашХмммм. Еве овој пост гледаш превју и слики. Samsung паметни телефони - генерална дискусија
Sent from my TELEFON using Tapatalk
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
EXTERNAL HDD 2,5" 1TB USB3.0 INTENSO 6021560
5.330,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 320GB SEAGATE 5900RPM SATAII ST3320311CS
2.190,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден