Па стопанска беа први и во имплементација на Google Pay, така да не би ме чудело и ова да е вистинито.Погледнете го атачментот 147833Кратко и концизно, а за вистинито не знам.
Па стопанска беа први и во имплементација на Google Pay, така да не би ме чудело и ова да е вистинито.
Мислам дека стб и кб беа ама нема врска у рок од 2-3 недели сите имаа веќе и кб и стб и нлб.НЛБ беа први, ама сепак тргна работава, од лето натаму ќе чекаме.
Sent from my iPhone using Tapatalk
NLB беа меѓу последните со нивните беспотребни компликации. Будно ја следев темата за Google Pay и веднаш тестирав со картичката од стопанска уште пред да биде официјално објавено од нивна страна. Некако слабо techforce.НЛБ беа први, ама сепак тргна работава, од лето натаму ќе чекаме.
Sent from my iPhone using Tapatalk
NLB беа меѓу последните со нивните беспотребни компликации. Будно ја следев темата за Google Pay и веднаш тестирав со картичката од стопанска уште пред да биде официјално објавено од нивна страна. Некако слабо techforce.
Неповрзано со епл пеј, туку со корисничката поддршка од нашите банки - се јавив вчера во СТБ дека требаше да префрлам пари во странство, и кога му реков на агентот дека не знам дали пријателот има девизна сметка што е стриктно за евра, тој многу фино и професионално ми врати “епа ќе си прашаш”.Човече, каков одговор!Тотално непрофесионално и правописно погрешно.
па ок, рака на срце, ни он не може да го знае тоа (нити пак таргет банката ќе му ја каже таа информација).Неповрзано со епл пеј, туку со корисничката поддршка од нашите банки - се јавив вчера во СТБ дека требаше да префрлам пари во странство, и кога му реков на агентот дека не знам дали пријателот има девизна сметка што е стриктно за евра, тој многу фино и професионално ми врати “епа ќе си прашаш”.
Неповрзано со епл пеј, туку со корисничката поддршка од нашите банки - се јавив вчера во СТБ дека требаше да префрлам пари во странство, и кога му реков на агентот дека не знам дали пријателот има девизна сметка што е стриктно за евра, тој многу фино и професионално ми врати “епа ќе си прашаш”.
Shitflation WHO?!
Неповрзано со епл пеј, туку со корисничката поддршка од нашите банки - се јавив вчера во СТБ дека требаше да префрлам пари во странство, и кога му реков на агентот дека не знам дали пријателот има девизна сметка што е стриктно за евра, тој многу фино и професионално ми врати “епа ќе си прашаш”.
Shitflation WHO?!
Па нивото било, цитирам, „многу фино и професионално“.Цццц, па не се работи за тоа, се работи за нивото на кое му се обратил! Толку ли не разбирате!?
Да не сте ни во кожане престануваат маките на apple корисниците во македонија![]()
Да не сте ни во кожа![]()
немаатНие ке си платиме со картичка ќе се помачиме, ама они уште не знаат дали имаат 5Г на пикселот![]()
Ние ке си платиме со картичка ќе се помачиме, ама они уште не знаат дали имаат 5Г на пикселот![]()
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
MONITOR 32" SAMSUNG ODYSSEY G6 Curved S32BG650EU, 240Hz, 2560x1440, VA Panel, FreeSync Premium Pro, 1ms, DP, 2xHDMI, w/speakers, Black, LS32BG650EUXEN
22.620,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден