Astro
sensei
- 20 јуни 2012
- 10.185
- 16.293
Нема да сум изненаден ако копаат преку трансфер на битови до нивните сервери. Маме плачат кинезите.Ја мислев викаш кинезиве не комуницираат со своите сервери.![]()
Нема да сум изненаден ако копаат преку трансфер на битови до нивните сервери. Маме плачат кинезите.Ја мислев викаш кинезиве не комуницираат со своите сервери.![]()
Они комуницираат со Чајна.гов директно.Ја мислев викаш кинезиве не комуницираат со своите сервери.![]()
ne lazi, sekojden ja otvaras, zatoa samo koga ima vakov skandal "slucajno" se pojavi da ne pozdravis!Не сум ја отворил темава цела година, ме интересираше да видам како стојат работите.
Гледам дека нема ништо ново, Епл си е Епл, сејм шит, диф-рент деј!
Хаха, тебе те чекав да се јавиш, тебе баш.ne lazi, sekojden ja otvaras, zatoa samo koga ima vakov skandal "slucajno" se pojavi da ne pozdravis!
Не е баш јасно. Како они прислушкуваат? Бидејки ВПН сервисите станаа доста популарни и се користат за блокирање на маркетинг кампањи, геолокација, рекламирање, следење на кориснички навики и преференци... они направиле да трафикот којшто е насоен којн нивните сервери и сервиси, не иде преку ВПН. Класичен сплит тунел впн самошто ти немаш конторла да го исклучиш. Никаде никакво прислушкување нема.проблемот е то шо (let me rephrase this) ти сакаш на телефон со Трајанка комшивката да зборниш приватно, шо живее во иста куќа со Мица, и сега имаш два телефони, едниот кај Трајанка, другиот кај Мица всоба, и ти ѕвониш кај Мица, и викаш: дај ми ја Трајанка на телефон, ама да зборнам сакам само со неа, и Мица (епл во случајов), наместо да ја спушти слушалката, си продолжува да слуша. појасно сега?
Каде може да се најдат маски за iphone 14 Pro во локалниве продавници во регион на Скопје?
Влегов во мобеликс и уште неколку мобилари, ми нудат за 13 Pro малце само не рамно ќе било.
Зелено пазарчеКаде може да се најдат маски за iphone 14 Pro во локалниве продавници во регион на Скопје?
Влегов во мобеликс и уште неколку мобилари, ми нудат за 13 Pro малце само не рамно ќе било.
Panzer ќе има наскоро во Анхоч.Каде може да се најдат маски за iphone 14 Pro во локалниве продавници во регион на Скопје?
Зелено пазарче,барај го Тафо дечкото има за сите телефони маски.Фала ви дечки, istyle на сајтот немаат маски за ниеден телефон од 14-ка серија.
Не знам кај си гледалФала ви дечки, istyle на сајтот немаат маски за ниеден телефон од 14-ка серија.
FAKE NEWS е дечкотоНе знам кај си гледал
![]()
Spigen Crystal Hybri... - iPhone маски и заштита - iPhone додатоци - Додатоци - iSTYLE
iSTYLE Apple Premium Reselleristyle.mk
![]()
Spigen Crystal Flex, crystal clear - iPhone 14 Pro
We are iSTYLE, your Apple Premium Partner. With us you can find iPhone, Mac, iPad, Apple Watch and a top selection of premium accessories. Visit our stores and enjoy the best Apple experience with authorized service and support.istyle.mk
Сум чул за него, ептен опремен, дури отсега и за iPhone 15 има!Зелено пазарче,барај го Тафо дечкото има за сите телефони маски.
Не знам кај си гледал
![]()
Spigen Crystal Hybri... - iPhone маски и заштита - iPhone додатоци - Додатоци - iSTYLE
iSTYLE Apple Premium Reselleristyle.mk
![]()
Spigen Crystal Flex, crystal clear - iPhone 14 Pro
We are iSTYLE, your Apple Premium Partner. With us you can find iPhone, Mac, iPad, Apple Watch and a top selection of premium accessories. Visit our stores and enjoy the best Apple experience with authorized service and support.istyle.mk
Ок, обично Apple корисниците не се баш технички потковани, затоа и ги користат нивните производи. Леле колку фанбојчиња ќе наљутам сеа...![]()
Ептен си смешен,ме пукна од смеа алал да ти еFAKE NEWS е дечкото
Погледнете го атачментот 117876
Мислењето е автоматски споено:
Сум чул за него, ептен опремен, дури отсега и за iPhone 15 има!
Тоа сакав да прашам,ајде чекаме фидбек![]()
Само што инсталирав, ке видиме утре како ке ја јаде батеријата.
Sent from my iPhone using Tapatalk
можно е нова картица.
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES JABRA EVOLVE2 30 SE MS Stereo USB-C/USB-A w/mic 23189-999-779
5.450,00 ден
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден