DarthJe5us
poweruser
- 2 јануари 2012
- 3.106
- 2.343
Сигурно е некој продукт менаџер гледал статистика и вика 70% од луѓето ја бираат оваа опција, сега ќе биде вклучена по default.
Прво телефонот има огин цена.
Второ не вреди за парите.
Трето треба да имаш 2к плата за да си го дозволиш овој моб,а не 200-300 евра за преживување.
Сетоа ова ми е повеќе од јасно,затоа што сум имал со секакви луѓе работа,поготово фанови на ајфон,ејпл,не ги интересира колку пари е,само да имаат производ од ејпл,ке земе и кредит,и од лихвари пари,и од домашните,и минус плати,све буквално,ама ке го има новиот ајфон па мајка Јана да е.Од секогаш сме биле чалам народ,од секогаш сме пателе како народ по трендовите низ светот,така да џабе збориме искрено,додека има овци ке има и волна.Него да не ја тераме оф топик темава,затоа што забегавме од темата.Кој ти вика?
Што би рекло @Трајче Дрварчето , чаламџиски народ сме, низ г'с ќе се извадат 1000 евра за чалам.
До пред две години кога работев консалтинг по фирмиве во Македонија, абе ги гледам шивачки у конфекција со 11.000 плата сите ајфони до машините за шиење имаат. Овци што ништо не разбираат само оние најглупите ствари како дигање чалам. Децата гладни им седат дома ама ајфонот мора на видно место да е изваден во секој момент. Кој ајфон кој самсунг.
Ваква стока од народ не знам дали постои на друго место во универзумов.
Некој со проблемов, ајфон 6с на иос12 се јавуваш дигаш на повикот и телефонов продолжува да вибрира... ?
Му недостасува процесирачка моќ да му текне дека ќе прекине
Не е iOS 12 малку far fetched за iPhone 6?
????Му недостасува процесирачка моќ да му текне дека ќе прекине
бекап на ајклауд и DFU restoreСериозно еве девојка ми ми вика ај врати ми го стариов ми кочи на новиов, и викам тоа е неможе назад на 11 :/ 6S не 6 иначе
Тоа и мислев да направам..бекап на ајклауд и DFU restore
Сериозно еве девојка ми ми вика ај врати ми го стариов ми кочи на новиов, и викам тоа е неможе назад на 11 :/ 6S не 6 иначе
85% солидно долу е.. 2к денари е нова батерија во ајстајл и ќе го тера како нов уште неколку години.@vlavot на 85% и е, не е многу намалено :/ и го исклучив и за брзината да не се намалува (и се гаси сега на 5 10%)
Точно 10%?iOS 12 на 5S
50% побрз од iOS 11
10% побавен од iOS 10
Стави скриншот дека стварно си инсталирал, нема да му се верува на @Astro од што е фар фечд.