17 k im e pocetna mislamКолку плата зимаат вработените во Anhoch?
еве он топик
На членов, 2-3 пати му се има расипувано лап-топ и Анхоч, максимално коректно му го заменувале за нов и 2-3 месеци по купувањето!!
Не ја употребиле вообичаената стратегија на други фирми, па од влага ви е, механички сте го оштетиле, ама тоа не го покрива гаранцијата и останати дрн дрн јариња. Или држење во сервис со недели и принаправено колку малку да потрае и да ти се здосади од идење на сервиси. Анхоч сериозно си ја сфатија работата и изградија фирма за почит, секоја чест, прво кај вас или евентуално сет, па неколку празни места па сите останати
Конкурирав за работа. Ми се јавија, на телефон ми правеа тестирање. Им одговорив на 5 од 6 поставени прашања и еве веќе 3 недели немам одговор. Ми поставуваа прашања од ИТ новости. Незнаев само да одговорам кој е најнов модел на АМД процесор. Незнам која будала им одговорила на сите прашања. Јас мислев дека се надминав себеси17 k im e pocetna mislam
Конкурирав за работа. Ми се јавија, на телефон ми правеа тестирање. Им одговорив на 5 од 6 поставени прашања и еве веќе 3 недели немам одговор. Ми поставуваа прашања од ИТ новости. Незнаев само да одговорам кој е најнов модел на АМД процесор. Незнам која будала им одговорила на сите прашања. Јас мислев дека се надминав себеси
Некој со црвенка книшка веќе работи. Ти почекај уште 3 недели може ке те викнат.![]()
Вистина ова? Анхоч партиски вработува?isto, pred 2 nedeli bev, valjda koga bea site drugi. ete ti edno prasanje ne si znael, jas site gi znaev, toa devojceto od hr so psihologija zavrsena neznaese veke sto da me prasa, dzabe, ni aber ni glas, ke stavat pak nekoj so vrski kako sekade i toa e
Вистина ова? Анхоч партиски вработува?
Не ширете дезинформации.... не е пресудно само знаењето за да те вработат негде....нема ко у школо тебе да те испрашуваат на работа колку знаеш...со тоа што не ве викнале вас не ви дава право да носите погрешни заклучоци... да вработуваа партиски и преку врски сигурно немаше да се на ова ниво..20 години фирма...ако грешам нека ме поправи некој...
Дете полека, не се возбудуј толку кога зборуваш од паметНе ширете дезинформации.... не е пресудно само знаењето за да те вработат негде....нема ко у школо тебе да те испрашуваат на работа колку знаеш...со тоа што не ве викнале вас не ви дава право да носите погрешни заклучоци... да вработуваа партиски и преку врски сигурно немаше да се на ова ниво..20 години фирма...ако грешам нека ме поправи некој...
Не ширете дезинформации.... не е пресудно само знаењето за да те вработат негде....нема ко у школо тебе да те испрашуваат на работа колку знаеш...со тоа што не ве викнале вас не ви дава право да носите погрешни заклучоци... да вработуваа партиски и преку врски сигурно немаше да се на ова ниво..20 години фирма...ако грешам нека ме поправи некој...
Јас верувам и во партиски вработувања, од причина што им обеќаат дека ќе ги поштедат од инспекции ако примат партиски членови коишто ги има во изобилство, а сите неможат да ги пикнат на државно. Тоа е пракса во оваа држава.Да те поправам, пошо некое работи не ти се јасни. Политиката за тоа како опстанал Анхоч сиве овие години е многу лесна. Имаат добар и ефикасен менаџмент кој што кажува што и како ке се работи, т.е дали ке се игра валкано (како АМЦ) или ке се игра по правилата што ги налага законот. Вработените немаат некоја голема улога во успешноста на фирмата(барем не во Анхоч), бидејки некој надреден над нив диктира што и како ке се работи. Тие се слуги , кои што извршуваат туѓи наредби. Анхоч избра да игра според правилата на игра што ги налага законот (заштита на потрошувачи, примање рекламации без натагања итнитн) Ете поради ова опстана Анхоч сиве овие години, и воглавно ја бие добар глас (со мали исклучоци). Сеа појано ти е?