Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Anhoch

Статус
Затворена за нови мислења.

IntelAmd

lurker
18 јануари 2012
740
206
Сакам да прашам кој салон на анхоч во скопје е најдобро опремен со лаптопи, немам некој конкретен избор за купување туку сакам да разгледам таму?

Necromancer

poweruser
24 февруари 2012
4.249
5.579
Скопје
Генерално не сум приметил да имаат многу изложени модели. Би ти посоветувал да ги видиш на веб страна по спецификации тие што ти прават мерак, да видиш каде ги има на лагер, бидејќи таа информација е напишана, и да одиш да го видиш во живо.

Bozter

Баниран/a
24 октомври 2011
1.399
695
одбери си лап топ преку нет. Оди во магацин и ѕирни го.

uwemi

poweruser
20 февруари 2011
4.761
4.323
Skopje
2b.com.mk
uwemi's setup  
Processor & Cooler
Intel i5 3450s
Motherboard
Gigabyte GA-z68xpUD3
Storage
Samsung EVO 840 / 320GB + 1TB HDD.
PSU
CM SilentPro 700W
RAM
2x4GB Kingston - 1333mhz
Video card
Sapphire R9 280x Vapor-X
Case
CoolerMaster K-350
Mouse
Logitech MX-518
Keyboard
A4Tech B120 Red BackLight
Audio
Creative Inspire P380 2.1
Monitor
BenQ RL27" + SyncMaster 24"
OS
Windows 7 / 64Bit
Kako sto ti kaza i Bozter izberi si od online nekoj laptop i vidi dokolku go imaat vo Magacin Vodjanska idi zrni go.

Borsa

user
10 октомври 2011
1.183
907
Скопје
Borsa's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 2600 AM4
Motherboard
B450M-HDV R4.0
Storage
500MB HDD + 256GB M.2 SSD
PSU
Cooler master GX 550W
RAM
16GB DDR 4 3200Мhz
Video card
Radeon RX580 4GB
Case
XIGMATEK
Mouse
SteelSeries Rival 600
Keyboard
AULA ASSAULT
Audio
SPEAKER DLS 2115
Monitor
Benq GW2470
OS
Windows 10
Во ГТЦ им е најголем маркетот провери таму сигурно има по некој лаптоп:)

IntelAmd

lurker
18 јануари 2012
740
206
Ок, фала на одговорите, па ако купиме некое добро парче ке има рецензија :)

uwemi

poweruser
20 февруари 2011
4.761
4.323
Skopje
2b.com.mk
uwemi's setup  
Processor & Cooler
Intel i5 3450s
Motherboard
Gigabyte GA-z68xpUD3
Storage
Samsung EVO 840 / 320GB + 1TB HDD.
PSU
CM SilentPro 700W
RAM
2x4GB Kingston - 1333mhz
Video card
Sapphire R9 280x Vapor-X
Case
CoolerMaster K-350
Mouse
Logitech MX-518
Keyboard
A4Tech B120 Red BackLight
Audio
Creative Inspire P380 2.1
Monitor
BenQ RL27" + SyncMaster 24"
OS
Windows 7 / 64Bit
@Spamalot , @DrMTR

Остај тоа сто темава е од СДСМ кога бесе на власт ама прасањево е поврзано до јаја со темава... :D

TATA_MATA

poweruser
25 март 2013
2.150
3.023
еве он топик

На членов, 2-3 пати му се има расипувано лап-топ и Анхоч, максимално коректно му го заменувале за нов и 2-3 месеци по купувањето!!
Не ја употребиле вообичаената стратегија на други фирми, па од влага ви е, механички сте го оштетиле, ама тоа не го покрива гаранцијата и останати дрн дрн јариња. Или држење во сервис со недели и принаправено колку малку да потрае и да ти се здосади од идење на сервиси. Анхоч сериозно си ја сфатија работата и изградија фирма за почит, секоја чест, прво кај вас или евентуално сет, па неколку празни места па сите останати

dachosd

read-only
11 декември 2014
10
2
еве он топик

На членов, 2-3 пати му се има расипувано лап-топ и Анхоч, максимално коректно му го заменувале за нов и 2-3 месеци по купувањето!!
Не ја употребиле вообичаената стратегија на други фирми, па од влага ви е, механички сте го оштетиле, ама тоа не го покрива гаранцијата и останати дрн дрн јариња. Или држење во сервис со недели и принаправено колку малку да потрае и да ти се здосади од идење на сервиси. Анхоч сериозно си ја сфатија работата и изградија фирма за почит, секоја чест, прво кај вас или евентуално сет, па неколку празни места па сите останати

Потврда и од мене за кажаното од ЈованКрстевски1. И јас сум имал слична ситуација во Анхоч но дечките излегле фер и расипаниот хардвер ми го замениле во гарантниот рок.

hebocig

lurker
7 јануари 2010
653
143
Конкурирав за работа. Ми се јавија, на телефон ми правеа тестирање. Им одговорив на 5 од 6 поставени прашања и еве веќе 3 недели немам одговор. Ми поставуваа прашања од ИТ новости. Незнаев само да одговорам кој е најнов модел на АМД процесор. Незнам која будала им одговорила на сите прашања. Јас мислев дека се надминав себеси

DrMTR

senior
27 март 2014
7.967
8.507
Некој со црвенка книшка веќе работи. Ти почекај уште 3 недели може ке те викнат. :D

Spamalot

lurker
13 јуни 2011
943
308
Конкурирав за работа. Ми се јавија, на телефон ми правеа тестирање. Им одговорив на 5 од 6 поставени прашања и еве веќе 3 недели немам одговор. Ми поставуваа прашања од ИТ новости. Незнаев само да одговорам кој е најнов модел на АМД процесор. Незнам која будала им одговорила на сите прашања. Јас мислев дека се надминав себеси

isto, pred 2 nedeli bev, valjda koga bea site drugi. ete ti edno prasanje ne si znael, jas site gi znaev, toa devojceto od hr so psihologija zavrsena neznaese veke sto da me prasa, dzabe, ni aber ni glas, ke stavat pak nekoj so vrski kako sekade i toa e

hebocig

lurker
7 јануари 2010
653
143
Некој со црвенка книшка веќе работи. Ти почекај уште 3 недели може ке те викнат. :D
isto, pred 2 nedeli bev, valjda koga bea site drugi. ete ti edno prasanje ne si znael, jas site gi znaev, toa devojceto od hr so psihologija zavrsena neznaese veke sto da me prasa, dzabe, ni aber ni glas, ke stavat pak nekoj so vrski kako sekade i toa e
Вистина ова? Анхоч партиски вработува?

DrMTR

senior
27 март 2014
7.967
8.507
Друже ти навистина веруваш дека некој тукутака ке те вработи? Зошто мислиш дека некој од веќе вработените нема да форсира некое негово другарче/роднина да влезе таму пред вие двајца? Размислете малку. Секој си тегне на својата страна. Победник е оној што ке има поголемо лоби кај одговорните/шефот во Анхоч. ;)

_Mosquito94_

read-only
30 август 2013
4
11
_Mosquito94_'s setup  
Processor & Cooler
AMD Athlon X2 250 3.0 Ghz
Storage
WD 500GB ABYS SATA2 16MB
PSU
Lite-On 200W
RAM
Corsair 2GB 1333mhz
Video card
Integrated
Case
PowerBox
Monitor
Asus 19"
OS
Windows 7 Professional 32-bit
Не ширете дезинформации.... не е пресудно само знаењето за да те вработат негде....нема ко у школо тебе да те испрашуваат на работа колку знаеш...со тоа што не ве викнале вас не ви дава право да носите погрешни заклучоци... да вработуваа партиски и преку врски сигурно немаше да се на ова ниво..20 години фирма...ако грешам нека ме поправи некој :) ...

Spamalot

lurker
13 јуни 2011
943
308
Не ширете дезинформации.... не е пресудно само знаењето за да те вработат негде....нема ко у школо тебе да те испрашуваат на работа колку знаеш...со тоа што не ве викнале вас не ви дава право да носите погрешни заклучоци... да вработуваа партиски и преку врски сигурно немаше да се на ова ниво..20 години фирма...ако грешам нека ме поправи некој :) ...

ne se rabotese za vrabotuvanje vednas, 5-6 izbrani od interview gi prakaat na proben period

hebocig

lurker
7 јануари 2010
653
143
Дете полека, не се возбудуј толку кога зборуваш од памет

DrMTR

senior
27 март 2014
7.967
8.507

Да те поправам, пошо некое работи не ти се јасни. Политиката за тоа како опстанал Анхоч сиве овие години е многу лесна. Имаат добар и ефикасен менаџмент кој што кажува што и како ке се работи, т.е дали ке се игра валкано (како АМЦ) или ке се игра по правилата што ги налага законот. Вработените немаат некоја голема улога во успешноста на фирмата(барем не во Анхоч), бидејки некој надреден над нив диктира што и како ке се работи. Тие се слуги , кои што извршуваат туѓи наредби. Анхоч избра да игра според правилата на игра што ги налага законот (заштита на потрошувачи, примање рекламации без натагања итнитн) Ете поради ова опстана Анхоч сиве овие години, и воглавно ја бие добар глас (со мали исклучоци). Сеа појано ти е?

hebocig

lurker
7 јануари 2010
653
143
Да те поправам, пошо некое работи не ти се јасни. Политиката за тоа како опстанал Анхоч сиве овие години е многу лесна. Имаат добар и ефикасен менаџмент кој што кажува што и како ке се работи, т.е дали ке се игра валкано (како АМЦ) или ке се игра по правилата што ги налага законот. Вработените немаат некоја голема улога во успешноста на фирмата(барем не во Анхоч), бидејки некој надреден над нив диктира што и како ке се работи. Тие се слуги , кои што извршуваат туѓи наредби. Анхоч избра да игра според правилата на игра што ги налага законот (заштита на потрошувачи, примање рекламации без натагања итнитн) Ете поради ова опстана Анхоч сиве овие години, и воглавно ја бие добар глас (со мали исклучоци). Сеа појано ти е?
Јас верувам и во партиски вработувања, од причина што им обеќаат дека ќе ги поштедат од инспекции ако примат партиски членови коишто ги има во изобилство, а сите неможат да ги пикнат на државно. Тоа е пракса во оваа држава.

Статус
Затворена за нови мислења.
— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно