Nema vrska ananas, jas poracuvav preku Neksio znaci preku Ananas ama firmata Neksio, kupiv Xiaomi Ruter no posle ispadna bilo do A1 do ruterot i im pobarav da go vratam bidejki ne mi e potreben i mi odobrija.Колку време постои Ананас, па да си имал со нив враќање на пратки и сл работи. Тоа значи дека има многу фалш.
Кој ѓаол ме буцкаше у радозналост "да видам ме интересира каков им е системот" и да правам нарачка!Zosto?
Dobar i e supportot imam dobro iskustvo so niv za vrakjanje na pratka i sl. raboti
ОК си е тоа, леџит. Ама кој колку вреди не се цени кога е smooth sailing, туку како се справува и како ги решава проблеми кога ќе се јаватДали страната имала багови, немала оригиналност или е копирана. Мене не ми е битно. До сега имам нарачано неколку работи и се е испорачано уредно и во рок. Засега само пофални зборови.
Jas sum zadovolen od ananas mnogu i podrskata za se sto mi trebase me usluzi i mi odgovaraat brzo na mejl koga i pisav deka za edna pratka mnogu docnea od Total Post
Во вторникот вечерта нарачав Xiaomi Mini vaccuum cleaner. Ај викам да го видам чудово, во ми стор не знаев дали го имаат на залиха.
Тракингот што стига на мејл беше точен и сабајлево во 10 саат ми донесоа уредот, со гаранција ама без фискална.
Na nekoi davaat fiskalni a nekoi odat so fakutri, jas stalno poracuvam sekoja nedela po nesto ovaa nedela poracav xiaomi trimer uniblade preku ananas shop i mi stasa so fiskalna a koga poracuvav xiaomi mi tv stick ne mi stasa ama bese preku neksio pa stasa so fakturaВо вторникот вечерта нарачав Xiaomi Mini vaccuum cleaner. Ај викам да го видам чудово, во ми стор не знаев дали го имаат на залиха.
Тракингот што стига на мејл беше точен и сабајлево во 10 саат ми донесоа уредот, со гаранција ама без фискална.
по закон фискална мора да се издава само за плаќања во готово и со картичка на продажно место. За онлајн може а не мора, а за плаќање на фактура без разлика дали плаќа физичко или правно лице не смее да се издава.Во вторникот вечерта нарачав Xiaomi Mini vaccuum cleaner. Ај викам да го видам чудово, во ми стор не знаев дали го имаат на залиха.
![]()
Најдобриот избор на батерии и полначи достапни онлајн | Ананас
Снабдете се со нови батерии и полначи за вашите електронски уреди. На Ананас ќе најдете огромен избор на модели од реномирани производители. Нарачајте онлајн и очекувајте брза достава.ananas.mk
Малце лошо што дозволуваат продавање на фалш роба.
Можно е заради празнициве, инаку до сега нарачки од Ананас ми стигале за максимум до 4-5 работни денови.![]()
Пишува под секој производ мислам време на достава. До сега секогаш биле кореткни, праќаат меил во смисла пратката ќе ти пристигне утре.Како се Ананас со брзина на достава?
Сакам да нарачам некои работи и ми пишува дека доставата ќе биде од 2 мај до 21 мај.
Jas sum zadovolen od ananas mnogu i podrskata za se sto mi trebase me usluzi i mi odgovaraat brzo na mejl koga i pisav deka za edna pratka mnogu docnea od Total Post
Dzvoni vo kontakt centar ne e do niv do firmata isprakjac e, imas opcija za vrakjanje na proizvod na veb sajt podnesi i ti go podigaat neznam kako nemozes da se snajdes ako neznaes pisi mi vo pp ke ti objasnam ili pak pobaraj +389 25122730Јас па имам тотално спротивно (негативно) искуство со нив
Земав апарат за пуканки, фалеше дел од него им праќав мејлови и ништо не ни ми вратија.
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден