Cudno trakig brojot go sledev preku fedex i toj sto go donese rece deka e od fedex haha![]()
:annoyed:
Cudno trakig brojot go sledev preku fedex i toj sto go donese rece deka e od fedex haha
Fala da si kupus poubavo![]()
:annoyed:
Не е важно , важно да ти брка работа, и едно нешто фали, вграден тип ц PD 3.0 charger port.
Убо телевизорче си зел, и немој да гледаш филмој додека возиш!Stigna denes na domasna adresa bez nikakvi davacki zakon hahhaha
Да пред неколку години земав Intel Xeon 2.67ghz половен, уште тера без проблем, за појаки процесори не знамИма некој искуство со купување половен процесор од али?
Fala druzeУбо телевизорче си зел, и немој да гледаш филмој додека возиш!
Честито нека е.
Да пред неколку години земав Intel Xeon 2.67ghz половен, уште тера без проблем, за појаки процесори не знам
Многу процесори се купени од Али така да немај гајле.Има некој искуство со купување половен процесор од али?
https://a.aliexpress.com/_dYaVp31
Za razlika od kaj nas duplo poeftino go zemav na promocija bese 170 evra
И јас толку чекав за да ми се промени статусот а можеби и повеќе и се промени на 15Мај и сеуште нема ништо пристигнато, инаку се работи за Вифи картичка https://m.aliexpress.com/item/33010...er_id=70717561ebab428f994a2362fe5f3921&is_c=Y и не е така мала пратка.Posle ovoj status, otprilika za kolku vreme stiga pratkata preku SG Post?
45 dena do sega za statusov![]()
![]()
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Гледајќи ги претходните коментари ~35 денаPosle ovoj status, otprilika za kolku vreme stiga pratkata preku SG Post?
45 dena do sega za statusov![]()
![]()
400 evra mi pobaraa tuka hahahМислам дека е добра зделка. Кај нас ова радио е преку 200€. Ако не се лажам...
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Кај мене за 2 недели стигна после тој статус.Posle ovoj status, otprilika za kolku vreme stiga pratkata preku SG Post?
Пешки да не го носат ова( зборам за второто)Погледнете го атачментот 88327
Испратено од POCO F1 преку IT.mk форум апликација
Обично со магаре ги носат, но изгледа твојава пешки ја пратиле. Ако мислиш дека си чекал многу, ја чекам 3 пратки од средината на Март.
Почекај тиа 6 дена кога ќе завршат имаш 15 дена заштитен период кај што ќе можеш да отвориш диспјутЈеб*га полека хајпот ми умира во мена за маусот ама ај до крај на јуни би требало нешто апдејт да дат
Edit: Да не знај некој зошто неможам деспјут да отворам? Се работи за постари пратки кој се порачани пред 3 месеци и нема абер за нив, кога одам за деспјут да отворам и кликам дека не ми стигнала пратката ми вади дека подолг ќе бил периодот за достава, побарано еднаш да продолжат време па сега остана уште 6 дена

Kupi si kola vo koja ke pasuva radiotoМоето радио уште е заглавено. Во меѓувреме ја продадов колата
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Си купив, ама ова беше исклучиво за Мазда за жал не пасуваKupi si kola vo koja ke pasuva radioto
Prodaj ja novava I kupi Mazda inace dzabe cekanjetoСи купив, ама ова беше исклучиво за Мазда за жал не пасува![]()
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO PWM PST CO 400-2500 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00316A
840,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден