на кој принцип функционира ги привлекува комарците светлината и после се спржуваат на тоа решетката на струја ?Не работи на батерии туку само на 220V.
Го ставив во штекер свети, ама сега нема уште комарци да го пробам.
Еве го во истата продавница тука.
Епа парче е 1.49$, за двете дадов 3.42$ со шипинг, пак поефтино е.
Плус не ми беше за таа разлика во цена, туку јас сум фан(читај зависник) на Aliexpress и Ebay ама поретко. :mario:
Дај линк.30 дена летнаа брзо. Уште 30 сега за нови додатоци!![]()
GOXAWEE 220V Power Tools Electric Mini Drill with Flex shaft 160pcs Rotary Tools Accessories For Dremel Drill Tools 3000 4000-in Electric Drills from Tools on Aliexpress.com | Alibaba GroupДај линк.
Одамна се спремам еден да нарачам, мада ги гледам ги има и кај нас за 1500 денари само машинче без сајла.![]()
Друагар ако не ти е мака да пишиш како си задоволен од гравирката(грее, не грее, прецизна е или "баца" настрана) и ако е ок линк тука или пп. Ти благодарам.30 дена летнаа брзо. Уште 30 сега за нови додатоци!![]()
Пред да истакнам мислењe да ти напоменам дека ја користев околу 2 саата вклучена за да гравирам на плексигас. За жал немам веќе плексиглас бидејќи од друга продавница ме зезнаа па чекам рефанд веќе втора недела. Од она што пробав дефинитивно сум задоволен. Греење немаше освен кога работев на ситните детали при кое морав да ги покријам отворите за вент ама и тогаш беше само топла ништо загрижувачко. Во ниеден момент не клизна или фрли бидејќи сепак работев макс на 2ра брзина на пластика. Она што дефинитивно ќе го направам е нарачка на квалитетно црево од истиот шоп бидејќи е доста гломазна и иако имам големи дланки тешко беше да се работи на ситните детали.Друагар ако не ти е мака да пишиш како си задоволен од гравирката(грее, не грее, прецизна е или "баца" настрана) и ако е ок линк тука или пп. Ти благодарам.
П.с. Си пишал линк, останува уште ривју како се покажала.
Тој модел од екстул не е баш погоден, лагерите лежат директно на текнка пластика па треба преправки(да ставаш гумици и стеги).
Оваа копија као е ок, но добро ќе биде уште едно ривју за други гравирки.
Стигаат, мене се што имам порачано ми има стигнато.Какви искуства имате со мали пратки од aliexpress(конкретно сакам батерија за телефон да нарачам),дали воопшто стигаат кај нас и за колку време?
Според ова иде накај Македонија. И јас уште чекам пратка (55 дена).Да за истото зборувам и јас.
Да испорачуваат батерии за мобилни за Xiaomi имаф нарачано стигна за месец денаКакви искуства имате со мали пратки од aliexpress(конкретно сакам батерија за телефон да нарачам),дали воопшто стигаат кај нас и за колку време?
Потполно исто и кај мене.И мене вчера ми стигна таква информација, дека пратката е стигната во мк, на 17track покажува дека вчера стигнала во Прага, а на пошта.мк нема никакви информации.
Некој да порачал магнетен кабел USB Type C од Али па да ме насочи на добар производ?
@krema @Oktar @Daniel86 користите вакво нешто?
Погледнете го атачментот 64072
anyone?
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден