Chaeld10_8
user
- 29 март 2011
- 1.064
- 926
Од фасттечх има некој нарачано течности и како оди процедурата ?
Испратено од Lenovo A2020a40 преку IT.mk форум апликација
Испратено од Lenovo A2020a40 преку IT.mk форум апликација
Не се секирај за батериите. Исто чувство и кај Мене со Sony vtc5aНе знам, да не имаат и тие чуда поделба по јачина.. :annoyed:
@MikickoHC
За OBS-от само пофални зборови имам. Доволно голем дек за секакви жици, лесно за монтирање. Единствено една работа ми засметува малку, а тоа е дека е доста големо растојанието помеѓу постовите, па треба со повеќе намотки жица да мотам, или да ја правам spaced, која што не секогаш е симетрична. Усисот за воздух ми е мх баш погоден и за вкусот е ептен солиден. Не е нешто уау, ама стварно солиден 8/10.
За Alienot, исто презадоволен. Компактноста, екранот, софтверот, ТЦ-то, одлично. Замерката кај него ми е што ЛГ чокалатцата се мааалку предолги и имам шувство секој пат кога ја затворам вратничката како да ќе ги набијам + страните. Сега за сега е ок, ама се' имам чувство дека ќе откажат.
Од тутунскиве, ако не си пробалЗа тутунарите.
Само шо го ископав, ќе го кувам вечер задолжително, RY4 Double + Vanilla Shisha/Swirl би требало да е вкусно.
Досега за мене докажано најдобри ароми со тутунски шмек - RY4 Double и 555 Gold.
Може да ја спомнам и Black Honey, мада не се осеќа во неа толку тутунската нота.
Нека течат професорее!Лиги ми потекоа![]()
![]()
Малку утнале со логото![]()
Факт дека се пијаници,ама најбитно е и колку арчиш течност. Лично трошев 300мл во месец. Сега повеќе од 150 не сум.ретко се случува до 200мл да потрошам.^
Ја да користам ваков сетап(troll, engine или слично)
мислам дека 30.мл дневно не ме крпат.
(Сигурно би морал со ваков сетап 3.мг течност да мучкам пошто главата ќе ми прсне од толкав волумен-пареа ако е 6.мг течност)
Среќа сеуште прават флејвор м2л танкови иначе кај ќе ми беше крајот![]()
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Пријателе,јуначко срце не издржа, Troll и OBS engine nano се на пат навака.
Купонче ќе биде или само некои продукти на попуст да не знаеш? Да ги спремаме корпите или да чекамеФастек потврдија дека ќе има „промоција“ за Велигден.
Пример:Факт дека се пијаници,ама најбитно е и колку арчиш течност. Лично трошев 300мл во месец. Сега повеќе од 150 не сум.ретко се случува до 200мл да потрошам.
Sent from my C6603 using Tapatalk
Jaс така парам. Имам пр. 3 сета и во секој различна течност. Ритуал веке ми стана. За со кафе и пијачка една,за преку ден една,и за навечер трета. И не сум со модот во рака како порано. Може и 3-4 саата да не повлечам воопште.Пример:
Ако парам ко што "регуларно" парам,
-Ланчано(6-7 повлекувања) па пауза од 3.секунди,па пак ланчано![]()
Со Engine/Troll/Gemini/Griffin или сличен сетап/атомизер,
отиде цел тенк за помалце од 30.минути![]()
(не ми искача математиката на 150.мл месечно)
Поише ми влече накај 750-800.мл месечно со ваков сетап и начин на парење.
(не дека има нешто лошо ако потрошиш 500-700.мл течност,
али мене лично ми би било многу и од финансиски аспект и од здравствен)
Баш затоа и спомнав дека не би ме "крпеле" 30.мл дневно.
(истово го потврдуваат доста корисници по интернетов што "возат" Engine и Troll,
Порано трошеле по 20-25.мл дневно со други атомизери,
сега трошат по 45-60.мл дневно)
Е сега,
Ако париш ко Rip Trippers што вика дека пари,
2 повлекувања, па 10.минути пауза,
вака би можело со 5-7.мл дневно да се помине со Engine/Troll или сличен "цицач"
Не и се-
Битно да не се "влече" аналогни![]()
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
TABLET LENOVO IDEA TAB TB336FU+ Lenovo TAB PEN w/PROTECTIVE CASE , 11", 2.5K (2560x1600) IPS 90Hz, 8GB DDR4, 256GB Memory, Camera Front-5MP, Rear-8MP,ZAFR0489RS
13.900,00 ден
MEMORY USB Type-C 64GB KINGSTON DATA TRAVELER 70 (USB 3.2 Gen 1 speeds), Black, DT70/64GB
450,00 ден
EXTRALINK BICYCLE SPEED METER COMPUTER SB-318
480,00 ден
MOUSE WIRELESS USB XIAOMI COMFORT EDITION, 2.4GHz, BLACK, XMWXSB04YM
760,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1008 FREYA 10W LED 200LM BATTERY
610,00 ден