NatürlichФастек потврдија дека ќе има „промоција“ за Велигден.
NatürlichФастек потврдија дека ќе има „промоција“ за Велигден.
Танкот ти е OBS engine mini?![]()
Малку утнале со логото![]()
Вери вери сомнителноЈас под 15 мл у денот не сум, што доаѓа некаде околу 400-500ml месечно, а вие што чурите не под 50W под 150ml месечно? Многу сомнително![]()
Нема што да дебатирам,а уште да кажувам глупости и невистина. Факт е дека трошам толку. Драстично намалив. И тоа е. Дали М2Л или Д2Л толку е. Немам потреба да се правдам никому. Ако има неверни Тома,тоа е друго,секој си има право на свое мислење. И само што си земав нови играчки.Вери вери сомнително![]()
150.ml за д2л-аши со Ammit, Merlin и слични, утре-сабајле од поручек
150.ml и 3 штеки цигари, така може
@MikickoHC
Чим го збира на Пико,
Engine Mini 22.mm
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Да да ...obs engine mini !Танкот ти е OBS engine mini?
Sent from my C6603 using Tapatalk
Благодарам за коментарот!@MikickoHC
Со среќа новите играчки и да трошат колку им е мерак и ти е мерак ..
Со колегата MikickoHC неколку пати до сега на собиранките сне се дружеле
На мој потрошен ОБС тенк неговиот скоро и не се помрднува , јас чеин вејпинг што би се рекло XXL , он умерено со долги паузи па не е воопшто чудно што ја спомнува таа бројка на потрошувачка .
За мене знам , од неговите екстра манџи ОБС-от среќен јас уште посреќен едино батериите не се среќни
а кога сум кај нив Нкон ми потврди дека пратката ми е препратена
Од ова си страдаме.луѓе што им кажувале
Кралска Асоцијација на Лекари на Велика Британија излегоа со став дека е 95% помалку штетно од аналогни.Пошо дома ме отруја дека многу штетно било вејпањето од (необразовани) луѓе што им кажувале, ако може некое линкче од пост кај што е убаво објаснето дека е многу поздраво од пушење тутунФала
Исто и ова треба да се види!Пошо дома ме отруја дека многу штетно било вејпањето од (необразовани) луѓе што им кажувале, ако може некое линкче од пост кај што е убаво објаснето дека е многу поздраво од пушење тутунФала
@OldSchoolPvP до сега немав време да се посветам доволно, тешка недела имав. Инаку кладов клаптони 0,27 оми, 2,5мм дијаметар. Ама прај проблем со течење, знам дека ќе морам малку да го поиграм за да видам што грешам. Мислам дека треба да клам минимум 3мм дијаметар, појќе памук, а ум дајте ми како да го затворам после полнење пошто одма ми истекува....
Стаи слободно повеќе памук на 2.5 дијаметар греач.@OldSchoolPvP до сега немав време да се посветам доволно, тешка недела имав. Инаку кладов клаптони 0,27 оми, 2,5мм дијаметар. Ама прај проблем со течење, знам дека ќе морам малку да го поиграм за да видам што грешам. Мислам дека треба да клам минимум 3мм дијаметар, појќе памук, а ум дајте ми како да го затворам после полнење пошто одма ми истекува....
Стаи слободно повеќе памук на 2.5 дијаметар греач.
и пушти памук до доле да допира на дното од танкот.
Вака би треба да не цури воопшто.
Можеш и финтата со полнење и вртење.
Полниш, го вртиш наопаку со отворен ерфлоу и го оставаш 10-15.секунди наопаку.
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
@xnickx: ,децата што ги спомнав беа 6-7-8год. И знаат за вејп дури повеќе од некој 30годишњак кој вика тргни го тоа,или отров е. И истите кажаа дека никогаш нема да пушат или вејпаат. Мене ми беше симпатично тоа што ми пријдоа и прашаа дали вејпам,и да им направам кругчиња, ама за жал дуваше.Не мора да е толку чудно за бројката која што ја напомена @MikickoHC за потрошувачка на течност. Јас после 3 години повеќе од 5-6 мл се немам поместено. Едно шишенце ми е таман за една недела, а ако е мтл (со 12мг ник) тогаш уште повеќе трае. Дакле потрошувачка, не повеќе од 150 мл месечно. Пред некој ден стигнаа три 36-ки ник, и само од тие сум опремен за подолго од година дена.
Имено, тоа што децата го препознаваат вејпањето и не е некоја позитивна одлика, затоа што сметам дека треба децата да бидат изолирани од вејпање исто колку што и од пушење цигари. Но ако веќе некој бунтовен тинејџер се фаќа за порок, подобро да биде тоа е-циг.
@MikickoHC дали го проба тролот, и ај препорака за викување и зошто кај мене тече?Нема што да дебатирам,а уште да кажувам глупости и невистина. Факт е дека трошам толку. Драстично намалив. И тоа е. Дали М2Л или Д2Л толку е. Немам потреба да се правдам никому. Ако има неверни Тома,тоа е друго,секој си има право на свое мислење. И само што си земав нови играчки.![]()
![]()
Sent from my C6603 using Tapatalk
HDD 3,5" 8TB WD RED PRO NAS 7200RPM 256MB 24x7 SATAIII WD8005FFBX
20.200,00 ден
STEAM IRON EXTRALINK GARMENT 280ML
2.170,00 ден
VGA BRACKET (Holder) BRACE SUPPORT ESTILLO WHITE
470,00 ден
CPU INTEL G5925 Celeron 3,6GHz DUAL CORE 4MB s.1200 TRAY
2.415,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR FOR LAPTOP 15.6" EXTRALINK T01, IPS FULLHD,USB TYPE C&MINI HDMI
20.230,00 ден
XIAOMI AIRTAG 1-pack, BHR08SPGL
1.060,00 ден