Ace Lud
Баниран/a
И кај мене на РН2 н ги сака фонтовите а не сум на глобалТи си на Глобал? Хмм...
![]()
Sent from my MI 5
има се како што кажуваш само не ми ги покашува и во settings нема да сменам фонт.Послато са Lenovo A3500-FL уз помоћ Тапатока
И кај мене на РН2 н ги сака фонтовите а не сум на глобалТи си на Глобал? Хмм...
![]()
Sent from my MI 5
има се како што кажуваш само не ми ги покашува и во settings нема да сменам фонт.Na xiaomi.eu?И кај мене на РН2 н ги сака фонтовите а не сум на глобалима се како што кажуваш само не ми ги покашува и во settings нема да сменам фонт.
Послато са Lenovo A3500-FL уз помоћ Тапатока
Mislam daNa xiaomi.eu?
Sent from my MI 5
Јок, ти пишува Глобал на него..Mislam da
![]()
a eve sto mi dava vo settings
![]()
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Јок, ти пишува Глобал на него..
Незнам за РН 2, но пробај ко што пишав во Themes на двете места. И дали имате таму Customize опција во менито исто види.
Sent from my MI 5
Quick ball има опција за да се појави на лок скринот. Со него имаш можност за 5 шорткати.15. нема опција за поставување шорткати на лок скрин.
да, го видов истото, ама не е тоа тоа - ако си само за Lockscreen шорткати ми требаат. нешто како на сликава:Quick ball има опција за да се појави на лок скринот. Со него имаш можност за 5 шорткати.
Инфо за увозот кај Мејкер, кога, како, каде, нешто има или сеуште статус кво!?
Како оди сервисирање на Шаоми телефони при дефект? Конкретно кршење дисплеј, замена на батерија, копче и слично?
Кој е сервисер кај нас и од прилика колку коштаат тие промени?
Бaткa телефoните ги дaвaш сo стaбилен месечен билд нa рoмoт?Тоа се менува и додава со некоја тема, протарашкај која има Lock Screen Shortcuts
Sent from my MI 5
Зависи кој модел во која фаза му е софтверот. Некогаш неделен е подобар, а некогаш стабилен. Дури и ЕУ се става кај некои.Бaткa телефoните ги дaвaш сo стaбилен месечен билд нa рoмoт?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Малку оф, али морав да пишам...Рекламата на СЕТ за св.Валентин е епик.
Розев КСАОМИ за неа, сив не него. КСАОМИ![]()
Не зачудува.Рекламата на СЕТ за св.Валентин е епик.
Розев КСАОМИ за неа, сив не него. КСАОМИ![]()
Уауе. Шаоми.Малку оф, али морав да пишам...
Еднаш ме праша еден човек, што телефони биле тие Хаваи...
Хаваи да, место Хуавеи.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Не очекувај ваква опција на ниеден телефон што вози сток фирмвер/ром(без разлика дали е Xiaomi или e Samsung)можда е малку глупаво прашањево, но, дали знае некој дали е планирано во некој нареден release дали ќе постои опција за промена на резолуцијата? пример од FHD во HD и обратно?
Можеш,Дали преку Updater можам да направам downgrade од MIUI EU 8.1.3.0, на 8.1.2.0 (Mi 4c), без да се ресетира цел телефон?
Едит: Причина за даунгрејд е тоа што не работи проксимити сензорот, па треба да откријам дали е до софтверот или до хардверот.
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m Secomp, 11.99.5541-10
150,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден