Јави се во банката, прашај ги што е проблемот што ти ја блокираат трансакцијата..Здраво дечки, дали некој го имаше следниов проблем при додавање на картичка на paypayl акаунтотПогледнете го атачментот 19155
Јави се во банката, прашај ги што е проблемот што ти ја блокираат трансакцијата..Здраво дечки, дали некој го имаше следниов проблем при додавање на картичка на paypayl акаунтотПогледнете го атачментот 19155
Сигурен си дека картичката можеш да ја користиш на интернет?Здраво дечки, дали некој го имаше следниов проблем при додавање на картичка на paypayl акаунтотПогледнете го атачментот 19155
Пилето има доволно години да ти биде татко.ти другар ме натера да се логирам по кузнај колку време...
Кажи ми бе, пиле, нема закони за убиство, дилање дрога, ограбување банки и слични глупости, со парична казна и поголема казна затвор? И мислиш му иди умо на луѓето??
Кажи ми бе, пиле мое, како ќе напрајш проневера на олнајн платежен систем, кој работи на принципо колку пари=толку музика? Јас ако имам 100 денари на картичка, неможам ферари да купам преку пејпал... Не е ова времето на Тито ко се реализираја исти чекој во различни градој. Нема батец, Онлајн Банкарство е онлајн реално банкарство. Немојш да ги заебиш.
Фала за муабето иначе, ама тие шо се решени да си играт со законо нема да губат време на форуми..
Е сеа пилето да ти одговориТ.ти другар ме натера да се логирам по кузнај колку време...
Кажи ми бе, пиле, нема закони за убиство, дилање дрога, ограбување банки и слични глупости, со парична казна и поголема казна затвор? И мислиш му иди умо на луѓето??
Кажи ми бе, пиле мое, како ќе напрајш проневера на олнајн платежен систем, кој работи на принципо колку пари=толку музика? Јас ако имам 100 денари на картичка, неможам ферари да купам преку пејпал... Не е ова времето на Тито ко се реализираја исти чекој во различни градој. Нема батец, Онлајн Банкарство е онлајн реално банкарство. Немојш да ги заебиш.
Фала за муабето иначе, ама тие шо се решени да си играт со законо нема да губат време на форуми..
Тие знаат од првиот ден, нема да казнат но доколку има спор со некој автоматски си крив бидеќи грешни податоци имаш.И нас можат да не казнат со словенски акаунт или од кај и да е што ние нелегален за користењето до сега?
Од моето искуство доколку имаш спор и си во право - тогаш си во право и можеш да бараш повторно да ти го испратат производот или парите назад итн.доколку има спор со некој автоматски си крив бидеќи грешни податоци имаш.
Преку македонскиот акаунт неможеш да примаш пари, преку словенскиот можеш.И дали може да се примаат пари и како?Од опции немам како на словенскиот акаунт од друга картица што е - нема поле withdraw/ request money и такви глупости.
Иам само опција My Account и тие опциите да додадам картица/ bank account итн.Купувам ствари, директ ги зима од картица, не ги ни пребацува на пејпал, али дали ќе работи истово за примање пари?Поточно ~300 евра?
Пилето има доволно години да ти биде татко.
Иначе како во Прилеп?![]()
Е сеа пилето да ти одговориТ.
Послем 10 год користење на пејпал и ибеј сум видел се. Значи користење на украдени аккаунти, лажни пријави за не стигната роба, префрлање на пари на 3 лице и сл.
Сум видел случаи каде за 100 долари пејпал покренува истраги хои коштаат илјадници долари и секогаш добива, а тие илјадници ке си ги наплатат од нашиот хакер во најголем дел од случаите.
Случаите од пред некој ден ти се доволен пример, голем дел се поврзани со пејпал, некој успеал да проневериТ и мислел дека е готово, али на крај излегвиТ есапоТ не баш по планоТ.
ПС: принципоТ>Принципо
Тито да беше жив пејпал ке беше Југословенски
Фала друже, ме просветли, мада искрено не знам кај е спорот меѓу нас ако го изоставиме Т.
Здраво имам мал проблем, кога одам (Link and confirm my debit or credit card) ми дава (The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.) е сеа проверив на е банка од комерцијална подигнато е 45 денари од страна на пејпл, а во my acc во paypal balance дава 0.00 еур. Дали да почекам трансакцијата да се изврши или што е проблемот?
момци ако може некој да ми каже дали би ми завршил пејпал работа, со вадење пари од нет....
поточно работам на интернет и имам околу 200$ па дали би го имал тој лимит за да можам да ги извадам, фала однапред
Сигурно има од словенскиот акаунт или некаков таков...Пари на пејпал сега за сега неможеш да примаш, само може да праќаш.
Paypal напиша:Hello XXX,
You sent a payment of $38.84 USD to YYY
SMS Tutunska напиша:Napraveno e USPESNO plakjanje so Vasata Visa karticka na iznos od 30.13 EUR na prodazno mesto PAYPAL +YYY
Google напиша:38.84 US Dollar equals
28.90 Euro
Па отвори македонски и купувај колку сакаш.