Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Реална заработка на интернет

Jokerski

lurker
28 октомври 2010
820
738
Во твојот ум чедо
Jokerski's setup  
OS
Windows 11 Pro 64bit
Предности:
-кликањето создава позитивни вибрации во мозокот
-кликањето го подобрува расположението
-кликањето ја подобрува мускулатурата
-кликањето е стимулатор за сексуален нагон
-кликањето дава стимул на белите дробови, и го подобрува дишењето
-кликањето е детоксикактор и го подобрува метаболизмот
-кликањето е стимулатор за боречки спортови (удирање во ѕид, вреќа и сл.)

Слабости:
-немаш материјална корист, освен ако си лидер и имаш 1000 кликачи
-го зголемува домашниот расход
-го напаѓа карактерот на личноста и иницира мозочни реформи (некогаш добри но во најголем случај катастрофални)
-го губи времето непотребно
-врши притисок за тенденција кон депресија
-индиректно може да предизвика рак
-при завист доведува до смрт кај пациентот

Ма дај... И ја не кликам више ееееее...
Него зошто се онлајн заработувачки, па дајте оној хард кор олд фешн модел искористете го. Увезете нешто продајте, земете кредит, каматата нека ви биде 0.2 од прогнозираната месечна заработувачка. Мислете на нешто ново, купете уреди креирајте им софтвер и продавајте ги како ваши и тн...

И баталете го она ендемично македонско себично размислување... Па ако има комшијата, тогаш тој е пазар за тебе... Па ако нема а можеш да го насочиш, насочи го. Утре тој индиректно ќе ти врати, ако не тебе тогаш на твоите деца... Економијата расте само кога нацијата е во нераскинливо единство.

... Премиерот не ме плати за ова, сите права на текстот ги задржувам јас ...

Предности:

Слабости:
-го напаѓа карактерот на личноста и иницира мозочни реформи (некогаш добри но во најголем случај катастрофални)

Него зошто се онлајн заработувачки, па дајте оној хард кор олд фешн модел искористете го. Увезете нешто продајте, земете кредит, каматата нека ви биде 0.2 од прогнозираната месечна заработувачка. Мислете на нешто ново, купете уреди креирајте им софтвер и продавајте ги како ваши и тн...

И баталете го она ендемично македонско себично размислување... Па ако има комшијата, тогаш тој е пазар за тебе... Па ако нема а можеш да го насочиш, насочи го. Утре тој индиректно ќе ти врати, ако не тебе тогаш на твоите деца... Економијата расте само кога нацијата е во нераскинливо единство.

Шо бидна со LibertaGia бе? Лапна некое миљонче?

Oktar

Хаќер без дрон
23 октомври 2012
6.170
18.785
Skopje
Oktar's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i9-9900k + Noctua NH D15 Chromax.black
Motherboard
Asus Prime Z370-A
Storage
SM951 256 + PM981 512 + 850 Pro 512 + 840 Evo 250 + WD Blue 1TB + WD Red 2TB + WD Red 3TB
PSU
Cooler Master Vanguard v850
RAM
Kingston HyperX Predator 2x16GB Kit (2x8GB) DDR4 3200MHz
Video card
MSI RTX3080 SuprimX
Case
BeQuiet Pure Base 600
Mouse
Logitech MX Master 2, Logitech MX Master 3, Logitech Wireless G Pro, Logitech G703
Keyboard
Keychron Q2, Keychron Q6, Logitech MX Keys Mini
Monitor
Dell U2515H
OS
Windows 11 + MacOS
И мене тоа ме интересира, пошто гледам дека и во оглас за вработување се барата кликери за LibertaGia :D

Jokerski

lurker
28 октомври 2010
820
738
Во твојот ум чедо
Jokerski's setup  
OS
Windows 11 Pro 64bit
Ситно све ги заборавам :( моите да ги искликам, а од кликачи ок е... Само по 150$ месечно горе доле... никако да пркне нешто саглам

LoopYx

Баниран/a
24 февруари 2014
9
1
Сето ова погоре е една голема ЛАГА ! Ниту ке заработите од овие сајтови кликајки, ниту ке извадите пари. Изнајмувањето на 5 реферали го плаќаш 1 долар, т.е 0.20 по реферал, кој што треба да ти извади мин. 0.20 за да се плати самиот себеси и да ти донесе и нешто профит. Од тоа ништо. Не само што рефералите не кликаат со денови, за да промениш реферал ке те кошта дополнителни 0.07 долари по реферал. Со оглед на тоа дека овие "реферали" се посебно програмирани барем половина да не кликаат принуден си да платиш уште некој цент за да ги промениш. Од новите ништо ново.. Нема кликови со денови, времето си минува, ке истече, и од твојата заработка НИШТО ! Затоа ако сакаш да извадиш 5-10 долари за 1-2 месеци кликајки секој ден, бујрум и не изнајмувајте реферали по никоја цена оти ни самите себеси нема да се исплатат, а не па профит да имате. Ова го имам испробано на моја кожа, и затоа ви кажувам за да не мислите дека страната вас ве чека да се збогатите. СРАЊЕ !
Извини, тука си грешка, јас сепак имам извадено 600 долари од овие страни, само што јас си купив Golden Membership така што заработката ми се зголеми, оваа е една од најреалните заработки што сум ги сретнал досега на интернет... Доколку не ми веруваш пиши во порака, ке ти пратам Screenshot од парите што ги имам извадено.

DrMTR

senior
27 март 2014
7.931
8.424
Друже, и јас во моментов го кликам Probux бе така да знам како се прават парите на овој сајт. Рефералите се ботови, кои што точно знаат кој бот кога и каде треба да кликне на рекламата за да ти земеш пари од неговиот клик. Ова дека е фејк, го потврдија повеќемина на форумов, така да моево искуство со сајтови е само +1. Golden Membership ? WTF ?? Да давам 800+ долари на годишно ниво, за кликови од ботови што незнам ниту дали тие 800+ ке ми ги вратат е работа која се коси со здравиот разум, и само детиште кое што мисли дека со легање и кликање на реклами ке се збогати преку ноќ, плаќа за такво нешто.

Oktar

Хаќер без дрон
23 октомври 2012
6.170
18.785
Skopje
Oktar's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i9-9900k + Noctua NH D15 Chromax.black
Motherboard
Asus Prime Z370-A
Storage
SM951 256 + PM981 512 + 850 Pro 512 + 840 Evo 250 + WD Blue 1TB + WD Red 2TB + WD Red 3TB
PSU
Cooler Master Vanguard v850
RAM
Kingston HyperX Predator 2x16GB Kit (2x8GB) DDR4 3200MHz
Video card
MSI RTX3080 SuprimX
Case
BeQuiet Pure Base 600
Mouse
Logitech MX Master 2, Logitech MX Master 3, Logitech Wireless G Pro, Logitech G703
Keyboard
Keychron Q2, Keychron Q6, Logitech MX Keys Mini
Monitor
Dell U2515H
OS
Windows 11 + MacOS
Ааааааааа... епа сега чим видов дека е преведено и на македонски, убеден сум дека не е превара. NOOOOOT!!! како тоа сеуште никој не ги пријави во агенција за заштита на лични податоци? На кој основ ти бараат фотокопија од лични документи?

MakiDzoni

read-only
5 јуни 2014
1
0
Да преведено е и јас учествував во преводот на страната, оваа страна е направена за полесно да се информираат луѓето и сите податоци се на едно место, ако се разбираш малце барем во МЛМ тогаш нема да реагираш вака. Иначе податоците се заштитени ако сакаш да видиш иди на официалната страна и провери. Основот на барање на лични податоци е едноставен, да се потврди дека е човечко лице.

xenon

εικονοκλάστης
15 јануари 2011
4.708
12.595
Skopje
www.wemaxa.com
Ајт гитла..

Да преведено е и јас учествував во преводот на страната, оваа страна е направена за полесно да се информираат луѓето и сите податоци се на едно место, ако се разбираш малце барем во МЛМ тогаш нема да реагираш вака. Иначе податоците се заштитени ако сакаш да видиш иди на официалната страна и провери. Основот на барање на лични податоци е едноставен, да се потврди дека е човечко лице.

RagingDemon

senior
24 март 2009
6.482
5.588
Основот на барање на лични податоци е едноставен, да се потврди дека е човечко лице.
wat
i-have-no-idea-what-im-doing-dog.jpg

xenon

εικονοκλάστης
15 јануари 2011
4.708
12.595
Skopje
www.wemaxa.com
А Џoкерски тoлку се нaмaчи фекaлијaвa дa јa глaзирa, и ете ќе ти дoјде некoј oд тимoт зa дa пoкaже сo кoјa мaјмунштинa се имa рaбoтa. Ај еднa пријaвa зa бaрaње лични пoдaтoци сегa.

causevd

hello world
4 октомври 2011
472
422
causevd's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i7-4790K 4.0GHz Quad-Core Processor
Motherboard
Asus Z97-DELUXE(NFC&WLC) ATX LGA1150 Motherboard
Storage
Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" 7200RPM & Corsair Force LE 240GB 2.5" SSD
PSU
Cooler Master 650W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply
RAM
G.Skill Sniper Series 16GB (2 x 8GB) DDR3-2400
Video card
Asus GeForce GTX 980 Ti 6GB STRIX Video Card
Case
Fractal Design Define R5 (White) ATX Mid Tower Case
Mouse
MSI Clutch GM50
Keyboard
G Skill KM570X
Monitor
IIyama G-master GB2488HSU-B3
OS
Windows 10 Pro
Предности:

Слабости:

Друже дај бе свести се и не трескај зелени. Кликањето создава позитивни вибрации ова она .. ти ако не мрдниш од столот 100 саати, ако сакаш кликај и 3 дена ни позитивни вибрации ни мускулатура ни ништо нема да се види се додека ти самиот не почнеш да спортуваш и може само комотно да те изнесат во вреќа. Само ме интересира каде ги наоѓате овие глупости во врска со кликањето.

Gogzy

hello world
12 декември 2013
258
253

Aј молим те објасни ми како се сигурни податоците? Ме занима дали вашиот бизнис е пообезбеден од многуте други што некој едноставно ги пробил...Ако ме убедиш, еве јас лично реферал ќе ти бидам.

Harrabed

user
22 април 2013
1.370
1.542
Шо бидна со LibertaGia бе? Лапна некое миљонче?
300 US$ најмалце мораш да имаш направено за да повлечеш пари што верувам дека е фејк од причина што да ставил помала сума за исплата би го фатиле за брзо време(сака да си игра веројатно на долго време) дека не исплаќа.

Се регестрирав преку неговиот реферал чисто за да знам што срање е и можам да кажам дека големо срање е и можеби голема маркетинска правара...

Ваква работа тешко функционира и да функционира кај некој не верувам дека ќе бидат исплатени.

@Jokerski направи 300$ и ќе видеш дека нема да ти исплатат... :) Ти додека кликаш има луѓе кој се едуцираат и усовршуваат и праваат 10 пати повеќе...

Инаку јас не објавив слика од лична карта(и НИКАКО не ставам) за да се регестрирав на тоа срање.

Jokerski

lurker
28 октомври 2010
820
738
Во твојот ум чедо
Jokerski's setup  
OS
Windows 11 Pro 64bit

Друже дај бе свести се и не трескај зелени. Кликањето создава позитивни вибрации ова она .. ти ако не мрдниш од столот 100 саати, ако сакаш кликај и 3 дена ни позитивни вибрации ни мускулатура ни ништо нема да се види се додека ти самиот не почнеш да спортуваш и може само комотно да те изнесат во вреќа. Само ме интересира каде ги наоѓате овие глупости во врска со кликањето.
Нели примети дека се исмејував ?

Jokerski

lurker
28 октомври 2010
820
738
Во твојот ум чедо
Jokerski's setup  
OS
Windows 11 Pro 64bit
А Џoкерски тoлку се нaмaчи фекaлијaвa дa јa глaзирa, и ете ќе ти дoјде некoј oд тимoт зa дa пoкaже сo кoјa мaјмунштинa се имa рaбoтa. Ај еднa пријaвa зa бaрaње лични пoдaтoци сегa.
Ова јавна закана ли е ? Знаеш дека постои и клевета ? Јас не барам лични податоци, ниту убедувам и наведувам луѓе да се приклучат, се е на добра волја и информативен разговор, а таму фино лепо сите си се согласуваат на условите. Повеќе не се интересирам во тие работи и те молам не замарај со глупостиве повеќе. Тоа што го пишав беше исмејување на овој тип на заработка.

causevd

hello world
4 октомври 2011
472
422
causevd's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i7-4790K 4.0GHz Quad-Core Processor
Motherboard
Asus Z97-DELUXE(NFC&WLC) ATX LGA1150 Motherboard
Storage
Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" 7200RPM & Corsair Force LE 240GB 2.5" SSD
PSU
Cooler Master 650W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply
RAM
G.Skill Sniper Series 16GB (2 x 8GB) DDR3-2400
Video card
Asus GeForce GTX 980 Ti 6GB STRIX Video Card
Case
Fractal Design Define R5 (White) ATX Mid Tower Case
Mouse
MSI Clutch GM50
Keyboard
G Skill KM570X
Monitor
IIyama G-master GB2488HSU-B3
OS
Windows 10 Pro
Нели примети дека се исмејував ?
Не, затоа што има вакви фрикови кои што реално зборуваат и го имам ова некаде прочитано на интернет затоа ме фрустрира :D

hebocig

lurker
7 јануари 2010
653
143
Здраво момци, јас ги знам microworkers ама сега го читам форумот и не ми е јасно каков е тој PR1/2 сајт, бидејки гледам напишано е дека ако го имаш ке можеш да направиш поголема заработка доколку некој може нека ми објасни
Дали може на microworkers да напраиш профил во Америка и да го работиш во Македонија?

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно