Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

TOP 10 .mk Domeni

Статус
Затворена за нови мислења.

OMEDIA

read-only
9 јануари 2014
7
0
Koji su TOP 10 .MK domeni / TOP 10 Mak. Webstranice ???

Znam da su reklama5.mk i pazar3.mk mnogo popularni u Mak.

poz.

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.891
5.601
По која мерка ТОП 10 ? Посетеност, квалитет, во која област,....
Најлесно провери на Alexa за посетеност, мада итоа не е најрелевантно.

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.891
5.601
Па мора по нешто да мериме, иако во глобала се согласувам за Alexa. Тогаш ни останува да кажеме по лично искуство, кои ни се лични ТОП 10 македонски сајтови.

Еве моите, без некој посебен редослед, и само според тоа колку јас ги посетувам и колку ми користат некои секојдневно некои онака повремено.

1. Time.mk
2. It.com.mk
3. Kajgana.com
4. Reklama5.com.mk
5. Pazar3.mk (мада мислам ги изедоа другиве и со број на огласи и со друго)
6. Офф.нет.мк (ради разбибрига)
7. Он.нет.мк (ради разбибрига)
8. Gsm.mk
9. .
10..

Ејјјј мислев ке ми текнат барем 10 :( Дури и вобукмаркссум гледал. Жално.

Jedah

user
6 ноември 2007
1.331
2.324
Jedah's setup  
Processor & Cooler
CPU AMD Ryzen 5 5500 6-Core 3.6GHz (4.2Ghz Turbo) & CoolerMaster Hyper H411R
Motherboard
ASUS PRIME B450M-K
Storage
SSD: M.2 Corsair NVMe MP510 240GB / HDD: SAMSUNG F1R HE103UJ 1TB / HDD TOSHIBA DT01ACA 1TB
PSU
Cooler Master MasterWatt Lite 700W, 230V, 80Plus, HDB fan, Active PFC
RAM
G.SKILL Ripjaws V Series F4-3200C15D-16GVR 16 GB (8 GB x 2) DDR4 3200 MHz CL15
Video card
ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 12GB GDDR6
Case
XIGMATEK MOON KNIGHT 4XRGB FAN MID-TOWER
Mouse
Logitech Optical M100 USB Black
Keyboard
E-YOOSO M-11 60% mechanical
Audio
Logitech S-220 2.1
Monitor
LG 24'' Full HD IPS Monitor with FreeSync™ (24MP60G-B)
OS
Windows 11

OMEDIA

read-only
9 јануари 2014
7
0
Aham, znaci za toa si ti tuka. Dobra fora ova so "nenamernata" reklama. ;)

Btw, sajtot e polufunkcionalen. Furni leb se vo prasanje.

Ne Costigan nisam zato tu veruj mi niti zivim dole nego treba mi slican site za sebe svoju firmu pa zato me zanima takav sajt kao sto je najdioglas.mk ali prva strana(startsite je lepo uradjeno) ostalo treba da se radi jos, koliko sam video kod auta napr. nema kategorije podkategorije, gorivo,ps,model itd.

Poz.

Costigan_Jr

poweruser
5 јули 2013
2.959
4.169
Ne Costigan nisam zato tu veruj mi niti zivim dole nego treba mi slican site za sebe svoju firmu pa zato me zanima takav sajt kao sto je najdioglas.mk ali prva strana(startsite je lepo uradjeno) ostalo treba da se radi jos, koliko sam video kod auta napr. nema kategorije podkategorije, gorivo,ps,model itd.

Poz.

Јас па прво што проверив беа автомобили и го добив впечатокот погоре :D ОК кога е така работата :)

OMEDIA

read-only
9 јануари 2014
7
0
Јас па прво што проверив беа автомобили и го добив впечатокот погоре :D ОК кога е така работата :)

hahaha onoooo OTVORI i ZATVORI :D

hahaha onoooo OTVORI i ZATVORI :D

ne bas gledam sad reklama5.mk i najdioglasi.mk

najdioglasi.mk je milina samo treba da se dodaju i ostale funkcije i perfekt, mozda rekama5.mk je 1.000 puta jaca ali ne znam ne svidja mi se nekako prljavo.

Jokerski

lurker
28 октомври 2010
820
738
Во твојот ум чедо
Jokerski's setup  
OS
Windows 11 Pro 64bit
Аууу колку иритира муабетов... Ми го дигнавте и така нискиот притисок... И јас гледам прекршување на правила овде а сепак не се реагира... Па што ако е странец... тоа што збори српски не го прави попаметен од нас...
Јас на XDA што пишувам на енглески сум рамноправен со останатите, а некој ако се убаци со српски треба као ендемичен вид да го третираме... Или чисто ради пропаганда... Ве молам реагирајте веднаш... како за сите така и за него... иначе ќе почнам и ја на српски да причам свашта...

Колку за темата:

Мислам дека grid.mk јако добро работи, безразлика што се спамери по фб.

uwemi

poweruser
20 февруари 2011
4.761
4.323
Skopje
2b.com.mk
uwemi's setup  
Processor & Cooler
Intel i5 3450s
Motherboard
Gigabyte GA-z68xpUD3
Storage
Samsung EVO 840 / 320GB + 1TB HDD.
PSU
CM SilentPro 700W
RAM
2x4GB Kingston - 1333mhz
Video card
Sapphire R9 280x Vapor-X
Case
CoolerMaster K-350
Mouse
Logitech MX-518
Keyboard
A4Tech B120 Red BackLight
Audio
Creative Inspire P380 2.1
Monitor
BenQ RL27" + SyncMaster 24"
OS
Windows 7 / 64Bit
Аууу колку иритира муабетов... Ми го дигнавте и така нискиот притисок... И јас гледам прекршување на правила овде а сепак не се реагира... Па што ако е странец... тоа што збори српски не го прави попаметен од нас...
Јас на XDA што пишувам на енглески сум рамноправен со останатите, а некој ако се убаци со српски треба као ендемичен вид да го третираме... Или чисто ради пропаганда... Ве молам реагирајте веднаш... како за сите така и за него... иначе ќе почнам и ја на српски да причам свашта...

Колку за темата:

Мислам дека grid.mk јако добро работи, безразлика што се спамери по фб.

Nije problem to sto on prica srbski nego drug je problem :)

OMEDIA

read-only
9 јануари 2014
7
0
ja se izvinjavam ali pojma nema sta sam "prekrsio" ovde na it.com.mk forum, jedino sto sam linkove napisao i to nije bilo namerno ili marketing.

nijedan od tih linkova me ne zanima niti ih znam ali mislim da je normalno ako ubacim koj link za primer, ako me zanima: design/programiranje i onda pitam ovde normalno dodam link da vide sta i koj sajt mislim.

hmmmm ne znam ne znam, ali OK ;)

Pozdrav.

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.769
3.481
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
wqklhdp.jpg

Harrabed

user
22 април 2013
1.370
1.542
Јас мислам дека нема топ .мк домени.... Прашањето на членот е како во стил :
Кој повеќе објавува вести за газот на кардишан?
Кој повеќе пере мозок на народот?

Според мене само неколку реално си ја знаат работата.

kajgana.mk
Имаат интересна замисла и добри совети во полето на Љубов и Секс со што ќе можат младите да се едуцираат

kurir.mk
Се познава труд и овде, секогаш се труделе да објават некоја информација од Македонија

it.com.mk
Не гледам овде срање, се пишува вести од ит но сепак сметам дека и треба да се воведе и катче со име рецензија за да се даде замисла за подобар сајт. Исто така мислам дека треба да бидат активни повеќе во делот на интервјуата. И за крај ми се допаѓаат информациите за стартап сцената во Македонија.

fakulteti.mk
Е овој сајт навистина го ценам, има информации за секакви факултет со што луѓето кој планираат да се запишат на факултет би требало овде да се информираат, има и вести од образованието така да солидна замисла би рекол и дизајнот класичен без никакви забанции

idividi.com.mk
Некаква замисла на сајт од делот на стилот, трачеви и интевјуа. Дизајнт солиден не боде во очи фала богу

time.mk
Иако прставува еден обичен агрегатор за вести, сепак се цени идејата и убаво е луѓето да дојдат до сите објави за газот на кардишан од едно место.

novamakedonija.com.mk
Доколку некој сака да прочита корисни вести без газот на кардишан, инаку според мене страната е чиста класика.

femina.mk
И последното нешто за жени кој навистина има корисни работи за женската популација и добар дизајн.

Тоа е според мене за сега во кратки црти, другото е се срање на квадрат сеа за сеа. Типични алчнаци за големи заработки кој пробуваат да перат мозок преку социјални мрежи.

Alucard

poweruser
22 октомври 2012
2.040
2.078
Скопје, Македонија
Јас не знам зошто темава не е под клуч, од авион се гледа што беше поентата на истата:
eh nasao sam najbolji mak. website (oglasi),
lep site, dobar, kvalitet, perffeecctttt !!!

http://najdioglas.mk/
Aham, znaci za toa si ti tuka. Dobra fora ova so "nenamernata" reklama. ;)

Btw, sajtot e polufunkcionalen. Furni leb se vo prasanje.

Статус
Затворена за нови мислења.
— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно