Го има, на неколку места, Apple iPhone 16eГо има ли некаде 16е донесено во Мкд?
Јас имам полнач од Мобеликс, што ми го дадоја гратис пред 3 години, зошто купивме три 12 Pro и за сите ни дадоја полначи. Кога ги прашав тогаш, рекоја дека се оригинал (немам проверено искрено). Моментално сум на 15 Pro, уште го користам истиот адаптер, само usb C кабел, а уште се користат и другите два полначи што ни ги дадоја, не сме имале никаков проблем.![]()
Apple 20W USB-C Power Adapter | Mobelix Премиум Мобилара
Мобеликс Премиум мобилара е опремена со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкраток можен рок да ги решите сите проблеми поврзани со вашиот мобилен телефон. Секогаш во чекор со новитетите во својата област, нудејќи производи и услуги достапни за секого.mobelix.com.mk
Дали некој има купено полнач од мобеликс? Ме интересира дали е оригинал полначот бидејќи е за 500-600 ден поевтин него било каде.
Зашо мора да е епл адаптер, усбц било кој 20 ватен ти е 10 евра ГаН.![]()
Apple 20W USB-C Power Adapter | Mobelix Премиум Мобилара
Мобеликс Премиум мобилара е опремена со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкраток можен рок да ги решите сите проблеми поврзани со вашиот мобилен телефон. Секогаш во чекор со новитетите во својата област, нудејќи производи и услуги достапни за секого.mobelix.com.mk
Дали некој има купено полнач од мобеликс? Ме интересира дали е оригинал полначот бидејќи е за 500-600 ден поевтин него било каде.
За батери хелт најдобро е да е сертифициран од епл ако ништо друго. Али одамна си користам нивни полначи и секогаш батеријата ми била у одлично стање пред продажба на уредот.Зашо мора да е епл адаптер, усбц било кој 20 ватен ти е 10 евра ГаН.
и во Австрија нешто слично,со поврат на ДДВ ни излезе околу 38000 денВо Германија, iphone 16e - 700eвра, iphone 16 - 780eвра.
Скоро секој малце поскап полнач/адаптер ќе ти биде сo MFI сертификат. Има и страна од Аппле за вефицирање на сертификат: MFi Licensee App - Anker или слични брендови се поевтини од официјалните адаптери и работат исто.За батери хелт најдобро е да е сертифициран од епл ако ништо друго. Али одамна си користам нивни полначи и секогаш батеријата ми била у одлично стање пред продажба на уредот.
Само што јас посакувам, а секако и други, да не се произведуваат исклучиво во Америка, бидејќи така цената на производот ќе биде поголема како што има подолу tweet напишано.![]()
Apple has now sold 3 billion iPhones | TechCrunch
The rate of iPhone sales growth has accelerated too. This uptick in sales might be temporary, though.techcrunch.com
Можеш да ги сакаш или мразиш, но им се восхитувам на нивната стратегија за работа. 3 милијарди не се продава ако не знаеш што правиш.
Од телеком одговор кога им пишав мејл послем iOS 18. Некоја верзија не сум сигурен кога стана достапно во Америка.Знае некој има инфо со имплементација на RCS од нашиве оператори дали ќе има? Освен поголемиве земји во Европа како Германија, Шпанија и Франција нема други земји со поддршка за RCS. Дури денес има некои кои се во бета Космоте Грција, Телеком Словачка и Чешка..
Dev Beta 6 имам, се е океј.Public beta 2 инсталираше ли некој? Стабилна ли е, или да чекам наредни?
Инсталирав public beta 3, и снижив на iOS 18 по неколку дена користење. Има некои ситни багови што ме иритираатPublic beta 2 инсталираше ли некој? Стабилна ли е, или да чекам наредни?