Уште не ти е во пошта. Ќе мора да причекаш барем уште 2 недели.Им вртам на овие во пошта, велат пратката не е стигната во МК, продавачот вели во МК е...
Дајте ум
Ако у сабџект ти е напишан тракинг бројот, за 3-4 дена ја ослободуваат нарачката. Нормално сите документи што се праќаат ги сакаат исклучиво во пдф формат.Стигната ми е пратка во поштата скопје ама веќе 4-5 на седи на 1006 статус.
На меил им е испратено се и пак ништо.
Колку време од прилика сте чекале за ова?
Или цела пошта е на одмор и баш им е гајле?![]()
Ne e kaj nas stignato. Treba da pise arrived a ne departed.Им вртам на овие во пошта, велат пратката не е стигната во МК, продавачот вели во МК е...
Дајте ум
Аеродром поштар нема поминато од 13 јулиПоштата во Карпош го прогласувам за умрено. Имам 12 пратки што ги регистрира во поштата ама ниту поштарот дошол, ниту на телефон ми креваат од поштата![]()
Нема ни субџект ни ништо. Очигледно воопшто не ни работат периодовАко у сабџект ти е напишан тракинг бројот, за 3-4 дена ја ослободуваат нарачката. Нормално сите документи што се праќаат ги сакаат исклучиво во пдф формат.
За да те најдат полесно обавезно у субџект само тракинг број.Нема ни субџект ни ништо. Очигледно воопшто не ни работат периодов. Инаку сите документи им се испратени во ПДФ
ново лисиче немља поштар поминато скоро месец, кој реон си?Денес стигнати 2 пратки со RRXXXXXXXXXHU тракинг бројчиња, порачани на 28-ми Јуни, 35 дена во транзит. До маџарите стигнати едната на 7-ми Јули, втората на 11-ти, наваму пратени заедно на 13-ти.
И јас имав една пратка од 28ми јуни, со RRXXXXHU, ама мене пред илинден ми ја дојсе поштаро (во вторнико).Денес стигнати 2 пратки со RRXXXXXXXXXHU тракинг бројчиња, порачани на 28-ми Јуни, 35 дена во транзит. До маџарите стигнати едната на 7-ми Јули, втората на 11-ти, наваму пратени заедно на 13-ти.
Оф леле...Денес стигнати 2 пратки со RRXXXXXXXXXHU тракинг бројчиња, порачани на 28-ми Јуни, 35 дена во транзит. До маџарите стигнати едната на 7-ми Јули, втората на 11-ти, наваму пратени заедно на 13-ти.
Ти смени ли статус ? И јас чекам повеќе од 1 недела, нема статус сменето ни дека е за царинење ни дека е пуштенаСтигната ми е пратка во поштата скопје ама веќе 4-5 на седи на 1006 статус.
На меил им е испратено се и пак ништо.
Колку време од прилика сте чекале за ова?
Или цела пошта е на одмор и баш им е гајле?![]()
Конечно денес смени статус, се надевам дека ке ја добијам за брзо искрено.Ти смени ли статус ? И јас чекам повеќе од 1 недела, нема статус сменето ни дека е за царинење ни дека е пуштена
Имам и јас на 9 јули една со RRXXXHU и никаде ја нема. Претходната стигна за факинг 15 дена, од исто место, иста пратка.Две пратки со број RRXXXXXXHU стигнати за месец дена отприлика. Ни една ни друга не поминуваа преку царина. Мали ситници бев нарачал.
Значи овие со UBxxxxHU се бетер, од 9 јуни имам 2 нарачки уште абер нема од нив. Демек во Македонија се ама цел месец е тој статус.Имам и јас на 9 јули една со RRXXXHU и никаде ја нема. Претходната стигна за факинг 15 дена, од исто место, иста пратка.