Пушти ја рекламата на постот или јави се на тие броеви, па кажи ми што ќе ти речат.
Дали ќе може да те замолам да го сликаш договорот што ќе го потпишеш/го потпиша со Телекабел? Единствен веродостоен документ е тој во случајов.Еве сега прашав братучетка што работи како супорт агент во ТК - и засекогаш важи понудата.
п.с. уште немат дојдено да монтират опрема за ТВ (надвор од државата сум), но од она што разбрав даваат друг тип на модем.
Пакетот што ти го даваат се вика Optic20 мислам дека самото име кажува која е стандардната брзина на истиот.
Оној од 150/150 се вика за чудо Optic40, само затоа што првично беше 40/40.
Се надевам дека сум грешка и 150/150 ќе биде засекогаш. Ама најдобро прочитајте си што сте потпишале.
Да ама 3 месеци на 150/150 не се враќаш назад на 20/20. Ама 150/150 е 1000ден. Телевизијата уште 450ден.месец за месец е немаш договор на 24 месеци па да се плашиме што сме потпишале.
вртам баш да прашам , никако да ги добијам
На оптика не мораш и ТВ, јас така имам во куќа. Додека сум таму (летно време) го префрлам пакетот на 1000ка, сега на 31ви октомври го префрлив на 600 бидејќи не го користам (освен за климите ако одам за викенд).Добро ме изиграле дечкиве. Да земав послабиот пакет сега ќе си плаќав 600 ден за истите брзини зошто пак не гледам дека мораш да земаш телевизија во ниту еден од рекламниот материјал.
да токму така вака регуларно користење не можеш да приметиш проблем али ми треба за работа (teradici pcoip) и така имам ужасен проблем ми кочи ненормално а не беше така изминатиот период, се супер тераше до одприлика минатата недела.Да минативе денови имаше падови. Но последниве месеци има некој проблем ако сум на зум. Трокира. Ќе дојде па ќе го снема. При даунлоуд на филмови 150/150 лета. Само што нема константност. Не знам можеби само кај мене е така.
Мое мислење е за секој кој не користи апликации за онлајн средби и не игра компетитивно онлајн, телекабел е супер опција. Но попрофи решение е телеком. Вклучително и за телевизија. Макс ТВ има подобра слика.
Може , стави се во ранг IP адреса со модемот и ќе имаш пристапМожам ли некако да пристапам до GUI-то од модемот на телекабел?
Се врзав директно лапптоп-от со модемот преку кабел и од позади на модемот има IP адреса со user i pass али воопшто не ми ја отвараМоже , стави се во ранг IP адреса со модемот и ќе имаш пристап
Kоја адреса е 192.168.1.1 ?Се врзав директно лапптоп-от со модемот преку кабел и од позади на модемот има IP адреса со user i pass али воопшто не ми ја отвара
Не знам како ако можеш по детално да пишеш?
Одиш во салон со лична карта и уредите што ти ги дале на користење, ги плаќаш сметките што ги должиш и потпишуваш дека го раскинуваш договорот.Здраво, дали некој знае како оди процедурата за раскинување на договор?
Фала многу!Одиш во салон со лична карта и уредите што ти ги дале на користење, ги плаќаш сметките што ги должиш и потпишуваш дека го раскинуваш договорот.
Дечки го активирав овој 150/150 пакетот. Топ е, но брзината од 100/100 нема кренато. Ова нормално е? Демек 150 само во НАЈоптимални услови гарантираат?
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден