Знам. Користам Mi 10 и сум презадоволен. Зет ми е со Snapdragon 888 и си зема кулер за телефонотHelio G96 во редмито е повеќе од дупло послаб од SD870(flagship SoC), а да не праиме муабет за ефикасност, би земал SD870 пред SD888 и SD8 Gen 1
Знам. Користам Mi 10 и сум презадоволен. Зет ми е со Snapdragon 888 и си зема кулер за телефонотHelio G96 во редмито е повеќе од дупло послаб од SD870(flagship SoC), а да не праиме муабет за ефикасност, би земал SD870 пред SD888 и SD8 Gen 1
Сакам да купам IPhone 14 Pro, најевтино ми е во Ледиком, најверојатно многу пати било поставено прашањево претходно но обемна е темава за да барам.. Ме интересира дали има некоја разлика помеѓу ајфон од официјален преставник и од Ледиком? Имам налетано на муабети као дека биле за друг пазар, дали? И дали тоа мене би ми влијаело?
Екипо, препорака за Шаоми телефаќа до 350 европски?
За девојка ми ќе е, приоритет батерија бидејќи ќе се гејма на него (4 - 6 саати у ден).
Првично глеавме Redmi note 11 pro, па го снема од секаде, после гледавме Poco F3 ама не сме 100% одлучни за овој.
А52ѕ небиват бидејќи не сака Самсунг![]()
Размислував и за тоа, но некако не ми се чека до Март. :/
Онда S22+ Snapdragon
Толку е голема разликата од Ексинос до СД? Многу тешко се наоѓа СД во ЕУ, а разлика во цената е некои 200-250€ (600€ наспроти 850€).
Инаку би идел со малиот модел. Јбг, мало раче.![]()
Софтверот е тапа, иначе многу добри телефончиња се mi12S & Mi12T pro
Не е многу голема разлика, ама фората е што кога веќе батеријата е просек и на Snap, не сакаш да земеш чипсет со уште полоша батерија (10-15%)
Не ми толку битна батеријата, 90% од времето сум секако врзан за биро. Дали во перформанси/камера има значителна разлика?
Пред 3 дена сменив Iphone 12 со моја доплата за нов S22 exynos model со 256gb меморија,Толку е голема разликата од Ексинос до СД? Многу тешко се наоѓа СД во ЕУ, а разлика во цената е некои 200-250€ (600€ наспроти 850€).
Инаку би идел со малиот модел. Јбг, мало раче.![]()
Само со чип сега за сега, 40еу.Дали постои начин сам да го отклучам телефонот заклучен на оператот од УСА за да се користи во МК.Од операторот не ми дозволуваат да се отклучи.
Ипхоне 11 е телефонот
Продаваат некаде кај нас? Или мора од страна да се порачува?Само со чип сега за сега, 40еу.
Имам јас, 071277699 viber.Продаваат некаде кај нас? Или мора од страна да се порачува?
Препорака за сервис за iPhone 11, расипан сок на звучник и се слуша многу слабо ?
@deni.mitevПрепорака за сервис за iPhone 11, расипан сок на звучник и се слуша многу слабо ?