gloria borger
hello world
Приметив дека елитата многу се навреди. Сонот за фотограф за Discovery никогаш нема да умре.
јас сум презадоволен со мојот телефон, здравје за 2-3 години нова верзија ке си земам само за ваљда исти пари хаха
Така е. Елитата се чепати само, еве јас користам Samsung J1 2015 веќе 7 години топ ми е, не гледам потреба да се зима S22.
Исто така си купив Тастатура CANYON CNE-CKEY01-US на некој попуст беше 130 денари, па еве четврта година ја куцам топ е. Не знам што се чаламат овие со тастатури од над 2К евра, кастом мастом батка ништо нема од тоа нема леб таму слушај ме исто е пробаф кај еден другар баш имаше он една тастатура од 1К евра нешто кастом ја склопуел али викам шо е воа педерскава тастатура шарена па и 1К евра бацил на неа плус склопуел време трошел безвеза XD. Не знаат бато џабе фрлаат пари ене ја рине дома тастатурата Кањон 130 динара ја земав до ден денес е коска и плус е црна целата не е шарена педерска како оние од 1к еура(плус не ја склопуев да се мачам, како господин си купуеш и си куцаш).
Исто сега пред некоја недела собрав еден форд ескорт за 250 евра од отпад, возна состојба, една задна врата нема али што ќе ми е, не седам позади, ме носи кај сакам, застануам на семафор гледам еден до мене со Ауди некое ново, си викам глеј го глупаков, земал Aуди а исто се фаќа и ја чекам на семафоров и он чека, и ја се возам и он се вози, али тоа е батка коа не се разбира народот нека фрла пари непотребно, јбг XD
Последна промена: