hpetrovski
hello world
Осеќам потреба да го преинсталирам виндоусот после отварање на сајтотИма некој искуство со bitcoinup.io?
Вреди да се инвестира?
Осеќам потреба да го преинсталирам виндоусот после отварање на сајтотИма некој искуство со bitcoinup.io?
Вреди да се инвестира?
@Sancho Sanchez што мислиш за ова?
![]()
Polygon price today, MATIC to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Polygon price today is $0 USD with a 24-hour trading volume of $1,267,062.59 USD. We update our MATIC to USD price in real-time.coinmarketcap.com
Гледам вчера раст на цената од 60%, дали е дубара, или навистина имаат добра технологија?
Не бе, зошто. 0.26 btc се само околу 10к-15к долари.Ми личи на класичен фишинг
Подели 80% на некои "посигурни" валути као BTC, ETH, DOT, ADA,BNB итн. Со останатото пробај да го крениш некои 30% во еден месец и види како ќе ти оди. Рачунај дека 1% профит на ден ти е 365% профит на годишно ниво. Инаку немаш никаква гаранција дека нема да ги изгубиш париве вложени, затоа барај технологии што имаат смисла да бидат развиени во иднина, а да не се обичен pump-n-dump. Also, држи некое doge дури не прекини да твитова Елон деновивеПоздрав дечки, да се убацам и јас у темава. Имав на страна некои вишок средства па одлучив да се качам и јас на крипто возов. У меѓувреме земав екстензивен курс и полека ќе учам трејдање/инвестирање/копање. Вака ко за комплетен почетник ко мене, што совет би ми дале за да минимизирам шанси да ги "изгубам" париве? Дали се трејдате кога некоја одредена валута ќе се симне до некој threshold? Некои кратки совети за трејдинг?
Погледнете го атачментот 97242Погледнете го атачментот 97243Погледнете го атачментот 97242Погледнете го атачментот 97243
У меѓувреме земав екстензивен курс и полека ќе учам трејдање/инвестирање/копање.
Вака ко за комплетен почетник ко мене, што совет би ми дале за да минимизирам шанси да ги "изгубам" париве?
Дали се трејдате кога некоја одредена валута ќе се симне до некој threshold? Некои кратки совети за трејдинг?
XRP to the moon?????+1. Binance. Еве ја мојата дистрибуција. Голема грешка ми е што не чувам BTC и ЕТH. ~65% во 2 недели.
Погледнете го атачментот 97252
Како успевате да купите крипто преку binance? Акаунтот ми е верифициран и пак ја добивам следнава порака: This payment method is currently unavailable based on our current terms of use and internet policy. Ова се случува кога пробувам да направам депозит од картичка.
Со advcash можам да направам депозит, но тука имам друг проблем. Пробав со различни картички од различни банки и пак ја добивам оваа порака: the transfer has not been completed.
Coinbase не ја подржува македонија. Останува уште cex.io но тие незнам дали имаат богата понуда на крипто валути како coinbase i binance.
Sent from my LG-H830 using Tapatalk
Колку што видов на редит Србија, нашата мила Македонија и остантите земји кои не се во ЕУ од источниот блок се на црна листа и Binance да не изглеа дека ни забранува да трејдаме ни кажува дека има некои проблеми...И јас го имам истиот проблем.
Еднаш направив депозит со картичката ама после тоа ја добив пораката
Sent from my iPhone using Tapatalk
Колку што видов на редит Србија, нашата мила Македонија и остантите земји кои не се во ЕУ од источниот блок се на црна листа и Binance да не изглеа дека ни забранува да трејдаме ни кажува дека има некои проблеми...
Прашање од мене дали некој до сега се занимавал со Cardano (ADA) и што мислите за оваа технологија?
Не сум сигурен но ако си без верифициран профил можеш некои ситни транскации да напраиш ама за над не знам точно колку пари веќе мораш да го верификуваш.Чудно дека првата трансакција ми помина без проблем, за втората пробав во интервал од 15-20 мин. после првата
Sent from my iPhone using Tapatalk
Прашање од мене дали некој до сега се занимавал со Cardano (ADA) и што мислите за оваа технологија?
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден