wanna be Anhoch![]()
High society брате.Се пали народ на премиум ствари, премиум мобилари, премиум станови, премиум анхоч и сетек.
Ни за толку немаме. Вујко ми велеше "Абе не треба прачки шарени" (алудираше на фаќање риби)А сеуште сме на кобасици со пиво у реалност.
Но многу луѓе не го разбираат тоа.Колбаси и пиво ти е најбоља ствар у свет.
Колбаси и пиво ти е најбоља ствар у свет.
СЕТЕК Премиум салон во СКОПЈЕ СИТИ МОЛ.
Анхоч им направија услуга така што се тргнаа од таму, па сега уште и ги копираат...
Погледнете го атачментот 89433
Не ми се верува дека хејтате прв пат убаво скоцкана продавница за ИТ опрема.
Супер биле бидејќи си отишол за да купиш. Нека пише некој што отишол за гаранцијаНа сето какање за Сетек, ќе пробам да сменам малку тон и да ги пофалам дечките од Охрид, од двата салони.
Во големиот салон во два наврати се јавив телефонски да проверам дали го има она што го барам, ми потврдија, ги замолив да го тргнат дури стигнам до таму, не направија никаков проблем. Односот на сите вработени беше на место, коректни, културни, без проблем и го отворија мониторот да проверат да не е физички оштетен.
Во помалиот салон кој е отворен пред некој месец имаат вработени кои ги немам видено претходно во Сетек, ама дечките се од културни, покултурни. Едниот од нив очигледно и се разбира од хардвер, што позитивно ме изненади (а би требало да е стандард), и односот со муштерии им е одличен. И она што ми се допадна најмногу, точно знаат што имаат на лагер, а што не, без да проверат сајт/лагер листа.
Знам дека за некој што живее во понапредна држава сите овие работи се нормални, и така би требало да е и кај нас, ама не е таков стандардот и сето ова позитивно ме изненади.
Супер биле бидејќи си отишол за да купиш. Нека пише некој што отишол за гаранција
Само смеј нешто против мене, имам доказ и скриншот од ова.сите до еден се прекрасни дечки (заедно со девојката)
Паа.. добро! Како викаат „не ј*бе леп него упоран“кога ми треба нешто само на нејзина смена одам во Сетек.
Тачно, ако мислеш на та плавката, ведра, намсмеана девојка која работе веле 3 год мош.Кај мене во ШТ само девојката е прекрасна и услужлива, кога ми треба нешто само на нејзина смена одам во Сетек.
Абе таа е срцка, ама зборам ти за таа шефицата шо беше у малио дуќан, а мош и уште да е шефица, таа е со лоботомија.Малку си конфузен со плавката, ама ај нема везе, сите они се срцки ама најпојќе срцка е плавката.![]()
За да се расправаме со лоботомиите од сетец, а богами и од нептун. Шефо там ако е истио од порано, он е оргинал лоботомија. Не се расправа, тифко зборе, ама како робот.Ден денес не ми е познато зошто Anhoch немат дуќан во нашата провинција.![]()
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR E10/E12
1.140,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART VACUUM ROBOT XIAOMI H50 PRO, White, BHR089NEU
32.690,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден