Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Ваши искуства со Сетек

Goce gl

hello world
3 март 2019
100
288
Нормална работа е во светот да го пробаш производот да го тестираш вака треба насекаде да биди а не исклучени производи па ти купувај мачка во вреќа или гледај видеа или читај на интернет за производот дали ќе го биди:)

NecrotoX

Undead
4 март 2013
5.589
6.864
Скопје
www.youtube.com
NecrotoX's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 2600 @ 3.40GHz & Cooler Master MasterAir G100M
Motherboard
ASUS PRIME B450M-A
Storage
Samsung 980 Pro 1TB NVMe SSD | WD10EZEX 1TB 7200 RPM HDD | WD Blue 1TB 5400RPM External HDD
PSU
Cooler Master MWE 500
RAM
32GB Kingston FURY Beast DDR4 @ 3200 MHz
Video card
EVGA GeForce RTX 3060 XC GAMING 12GB
Case
Cooler Master MB520
Mouse
Razer Basilisk V3 | Razer Cobra
Keyboard
Cooler Master CK530 Gateron Brown
Audio
Logitech Z333 2.1 Speakers | Genesis Gaming Argon 200 Black Headphones
Monitor
Dell U2518D 25" + Dell U2419H 24" + XP-Pen Artist 22 Pro
OS
Windows 11 Home
Па добро во споредба со тоа како им изгледаат другите продавници, ова стварно е "премиум" :)

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.179
16.273

Сетек треба да јадат уште десетнаесе фурни свинско, да ја сменат целата сопственичка и менаџмент структура па после можеме да правиме муабет за споредба со Анхоч.

Gaston

user
9 февруари 2011
1.729
3.159
Gaston's setup  
Audio
AR
Се пали народ на премиум ствари, премиум мобилари, премиум станови, премиум анхоч и сетек.
High society брате.
Не сме свесни колку сме дискастинг со покушаите да бидеме дел од кавијар и шампањ општеството.
А сеуште сме на кобасици со пиво у реалност.

Последна промена:

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.391
12.331
Скопје
androgaming.com
Колбаси и пиво ти е најбоља ствар у свет.

Немој да мешаш сега.

Прво се знае ракија и шопска, па после скара и пиво.

Премиум салонов вришти. Што направиле волкави рупи за влез кога мора да поминеш низ детекторот.

СЕТЕК Премиум салон во СКОПЈЕ СИТИ МОЛ.
Анхоч им направија услуга така што се тргнаа од таму, па сега уште и ги копираат...

Погледнете го атачментот 89433

19 јуни 2015
605
1.347
Скопје
AleksandarCaki's setup  
Processor & Cooler
I7 8700k 5.0ghz 1.37v(manual mode) *Delided, CM Nepton 240m (4x Corsair ML120Pro RGB)
Motherboard
Asus z370-e Strix
Storage
Samsung 960 Evo 250gb, Samsung 850 pro 256gb, Samsung 850 pro 512gb, WD Black FZEX 1tb, WD Blue EZEX 1tb
PSU
Cooler Master V850 - Fully Modular 850W 80 PLUS Gold
RAM
HyperX Fury RGB DDR4 32GB 3200MHZ CL16
Video card
MSI Duke 1080ti OC, 2025core, 12000 mem + Kraken X41 + Kraken G12 bracket + 1x Corsair ML140 Pro LED RGB
Case
Corsair Air 540 (3x Corsair ML 120 Pro LED RGB)
Mouse
Logitech g502 Proteus Spectrum, Logitech g700s
Keyboard
Coolermaster Masterkeys PRO L RGB, cherry mx red
Audio
Creative Sound BlasterX Katana
Monitor
LG 34GK950G 34" 120hz G-Sync 3440x1440
OS
Windows 10
Не ми се верува дека хејтате прв пат убаво скоцкана продавница за ИТ опрема.

fuzzjaw

poweruser
13 јануари 2014
2.062
3.832
На сето какање за Сетек, ќе пробам да сменам малку тон и да ги пофалам дечките од Охрид, од двата салони.

Во големиот салон во два наврати се јавив телефонски да проверам дали го има она што го барам, ми потврдија, ги замолив да го тргнат дури стигнам до таму, не направија никаков проблем. Односот на сите вработени беше на место, коректни, културни, без проблем и го отворија мониторот да проверат да не е физички оштетен.

Во помалиот салон кој е отворен пред некој месец имаат вработени кои ги немам видено претходно во Сетек, ама дечките се од културни, покултурни. Едниот од нив очигледно и се разбира од хардвер, што позитивно ме изненади (а би требало да е стандард), и односот со муштерии им е одличен. И она што ми се допадна најмногу, точно знаат што имаат на лагер, а што не, без да проверат сајт/лагер листа.

Знам дека за некој што живее во понапредна држава сите овие работи се нормални, и така би требало да е и кај нас, ама не е таков стандардот и сето ова позитивно ме изненади.

Maxtor

hello world
22 април 2012
97
225
Од досегашно искуство не сум имал проблеми со вработените во салоните туку со самата фирма и нивниот крајно одвратен однос кон потрошувачи, изразен меѓу другото и преку дрско однесување на секторот грижа за корисници.

TATA_MATA

poweruser
25 март 2013
2.149
3.023
На сето какање за Сетек, ќе пробам да сменам малку тон и да ги пофалам дечките од Охрид, од двата салони.

Во големиот салон во два наврати се јавив телефонски да проверам дали го има она што го барам, ми потврдија, ги замолив да го тргнат дури стигнам до таму, не направија никаков проблем. Односот на сите вработени беше на место, коректни, културни, без проблем и го отворија мониторот да проверат да не е физички оштетен.

Во помалиот салон кој е отворен пред некој месец имаат вработени кои ги немам видено претходно во Сетек, ама дечките се од културни, покултурни. Едниот од нив очигледно и се разбира од хардвер, што позитивно ме изненади (а би требало да е стандард), и односот со муштерии им е одличен. И она што ми се допадна најмногу, точно знаат што имаат на лагер, а што не, без да проверат сајт/лагер листа.

Знам дека за некој што живее во понапредна држава сите овие работи се нормални, и така би требало да е и кај нас, ама не е таков стандардот и сето ова позитивно ме изненади.
Супер биле бидејќи си отишол за да купиш. Нека пише некој што отишол за гаранција

fuzzjaw

poweruser
13 јануари 2014
2.062
3.832
Супер биле бидејќи си отишол за да купиш. Нека пише некој што отишол за гаранција

Муабетот ми беше за искуства од последниве месец дена. Инаку во три наврати (два пати ист модел Pioneer слушалки кои рикнаа под гаранција, третиот пат глувче кое го купив и го вратив после саат време во оригинална амбалажа, за да ми ги вратат парите), биле супер и не ми направиле проблем. И исто, пред недела дена ми се понудија да се нафатат лаптоп купен од кај нив, со истечена гаранција, да го однесат во System One за да се смени батеријата (на мој трошок, ама да не се замарам со карго).

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.577
19.284
Мислам во помалите средини вработените во Сетек се океј со односот. Муљажите со гаранциите и враќањето на производи им се „одозгора“

Конкретно во Прилеп сите до еден се прекрасни дечки (заедно со девојката). Освен еден колобан кој се понаша како да си му пошол на гости ненајавено. Среќа што е само обичен „туцач камена“ па ништо не зависи од него.

И еден кој навистина се разбира и не е скаран со мозокот кога се работи за IT и мобилни. Дечкото вези! (Нема да кажувам имиња. А не се ни битни)

Astraion

poweruser
24 ноември 2012
2.166
3.219
Струмица
Ќе го потврдам маестро Флегма, вработените во Струмица се исто коректни и фини луѓе.
Дефинитивно рибата им смрди од глава.

krema

OG
24 јуни 2009
15.729
15.822
youtu.be
сите до еден се прекрасни дечки (заедно со девојката)
Само смеј нешто против мене, имам доказ и скриншот од ова. :) ј/к

Кај мене во ШТ само девојката е прекрасна и услужлива, кога ми треба нешто само на нејзина смена одам во Сетек.

Rukfash

Баниран/a
24 јануари 2019
1.496
1.101
Неврленд
Кај мене во ШТ само девојката е прекрасна и услужлива, кога ми треба нешто само на нејзина смена одам во Сетек.
Тачно, ако мислеш на та плавката, ведра, намсмеана девојка која работе веле 3 год мош.
Па друга девојка и нема. Има уствари една плава со лоботомија извршена. :D
Иначе разбира се, секаде има исклучоци. Ама претечно се чекичи и идиоти.

krema

OG
24 јуни 2009
15.729
15.822
youtu.be
Малку си конфузен со плавката, ама ај нема везе, сите они се срцки ама најпојќе срцка е плавката. ;)

viktorce

hello world
13 март 2015
436
338
Setek одсекогаш имале добри пи*ки.
Се друго однос, роба, квалитет им било мизерија.

Rukfash

Баниран/a
24 јануари 2019
1.496
1.101
Неврленд
Малку си конфузен со плавката, ама ај нема везе, сите они се срцки ама најпојќе срцка е плавката. ;)
Абе таа е срцка, ама зборам ти за таа шефицата шо беше у малио дуќан, а мош и уште да е шефица, таа е со лоботомија.

krema

OG
24 јуни 2009
15.729
15.822
youtu.be
Аааа за шефицата си зборел, не сум имал ништо со неа. :D
Не знам кој шефува сега во големиот Сетек.
Инаку тоа што лично ми пречи кај нив е тоа што лагер состојбата на web страната воопшто не е точна со состојбата во дуќанот.
На неколку пати ми се има случено за Х производи да стои дека им е на лагер во дуќан, одам да го земам - и оп го немале на залиха, џабе губење време.
Ден денес не ми е познато зошто Anhoch немат дуќан во нашата провинција. :)

Rukfash

Баниран/a
24 јануари 2019
1.496
1.101
Неврленд
Ден денес не ми е познато зошто Anhoch немат дуќан во нашата провинција. :)
За да се расправаме со лоботомиите од сетец, а богами и од нептун. Шефо там ако е истио од порано, он е оргинал лоботомија. Не се расправа, тифко зборе, ама како робот. :D
А со таа шефицата нишо не си имал оти неси врнал нишо коа е она на смена.

462 членови онлајн
1.042.106мислења
51.209теми
37.452членови

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно