Исклучи го скроз телевизорот, да не биде поврзан со писито и стај го само мониторот.Дечки, пред 2 дена земав ASUS TUF VG249Q од Сетек ама мислам дека мониторов цркна после 2 дена, како оди до нив за рекламации, враќање пари и слично?
Еве што почна да прави..
Не е до ПЦ, ТВто ми е конектирано со ХДМИ и си работи нормално..
Сега со се си еба мајката
Веќе пробано, истото го прави, пробав и друг монитор, нормално си работи.Исклучи го скроз телевизорот, да не биде поврзан со писито и стај го само мониторот.
Е па пакувај го и носи им го, што како оди, бројче да не сакаш да земеш и да чекаш ред?Веќе пробано, истото го прави, пробав и друг монитор, нормално си работи.
Дада, фала на стручна и детална помош, без тебе немаше ни да ми текне.Е па пакувај го и носи им го, што како оди, бројче да не сакаш да земеш и да чекаш ред?
Види сеа, прашува нешто безкорисно, наеднаш сфаќа за пропустот и после друг му е крив.Дада, фала на стручна и детална помош, без тебе немаше ни да ми текне.
Иначе еден од вработените инсталира Windows приватно. :zipit:
Дечки, пред 2 дена земав ASUS TUF VG249Q од Сетек ама мислам дека мониторов цркна после 2 дена, како оди до нив за рекламации, враќање пари и слично?
Еве што почна да прави..
Не е до ПЦ, ТВто ми е конектирано со ХДМИ и си работи нормално..
Сега со се си еба мајката
А да не ги тргавте видеата да видевме и ние членовиве што сме заинтересирани за истиот монитор што се дешавало, каков потенцијален проблем настанал, дали е фабричка грешка или грешка во транспорт или можеби грешка од корисникот, можеби би помогнало да избегниме потенцијален куршум и непријатни ситуации со истиот? Али нема гајле, проблемот ти е решен па сега ќе ги тргаме видеата, не се потребни повеќе...
Приватно си е приватно.Епа изглеа има завршено на приватен факултет, оние другине чекаат да поефтинат приватните градинки изгледа :speechless:
Еј, ме потсети, едно од видеата го симнав за да анализирам дали е точно праволиниски гличот за да знам дали е од графичката.А да не ги тргавте видеата да видевме и ние членовиве што сме заинтересирани за истиот монитор што се дешавало, каков потенцијален проблем настанал, дали е фабричка грешка или грешка во транспорт или можеби грешка од корисникот, можеби би помогнало да избегниме потенцијален куршум и непријатни ситуации со истиот? Али нема гајле, проблемот ти е решен па сега ќе ги тргаме видеата, не се потребни повеќе...
Еј, ме потсети, едно од видеата го симнав за да анализирам дали е точно праволиниски гличот за да знам дали е од графичката.
Еве го
https://streamable.com/gi8hib
Да се дешава нештоПогледнете го атачментот 91549
Промо банеров го превеле и го ставиле на насловна страна, ама кога ќе кликнеш ја дава старата понуда со претходната генерација карти.
Банерот не е нивни инаку. Преземен им е од официјалната АСУС страна.
Одлично искуство со Сетек Велес и Главен Магацин Скопје. Тастатурата која беше купена од кај нив (Главен Магацин Скопје) ја вратив во Велес, па они ја пратија на сервис и во рок од 3 дена ме контактираа дека може да се замени производот од кај што сум го купил во случајов од Главен магацин Скопје. Иначе се работеше за механичка тастатура cooler master CK530.
Што и беше дефектот?
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден