Точно.Грешка у брзање,се извинувам*Remaster.
Remake = кога целосно од ново се прави играта.
Red Dead Redemption 2. После 3 поминати саати се осеќа дека има едно 50 за играњеПредобро сега за сега
50 саати ко ништо поминуваат. Assassin's Creed Odyssey последната верзија има 160+ саати игра. поминати ми се 80 саати мене уште толку ми требаат.
ме отепа мене убиј го овај исчисти го онај овај камп. А тип на играч сум што мора се буквално да направи во играта, па види сега ти. xDИ ја сум на одисејата ама некако почнува репетитивноста да ме погаѓа ..
Според мене лично origins и oddysey се најлошите ac игри некад излезени.Имаат сосема друг и полош начин на комбат за разлика од претходните делови,и многу репететивни мисииме отепа мене убиј го овај исчисти го онај овај камп. А тип на играч сум што мора се буквално да направи во играта, па види сега ти. xD
Шуќур!Според мене лично origins и oddysey се најлошите ac игри некад излезени
Eeee kolku karekteri imam na kazzak hordaWorld of Warcraft: Battle for Azeroth
Се вратив после долга пауза некаде од средината на Cataclysm експанзијата па се до средината на Legion експанзијата.
Но конкретно за BFA да позборувам. Ми се допаѓа идејата со corruption gear - от а имам пофални зборови за Visions of N'zoth како Orgrimmar така и Stormwind. Со 5 маски е стварно "хаос во лаос". Месечната претплата е иста 12.99 € којашто може да се плати со WoW Token што реално се фарма со 1 саат играње дневно секој ден за 21 ден. Има и други начини за фармање raw gold. Тука спаѓаат WoD раидовите а нив ги има на normal, heroic и mythic варијанта. Па на левел 120 со 475ilvl е прилично брзо.
Моментално има (незнам до кога ќе трае) experience boost 100%. Што од 1ви до 120ти левел е 6 до 10 дена максимум playtime.
Realm - Kazzak
Horda
Испратено од CLT-L09 преку IT.mk форум апликација
50 саати ко ништо поминуваат. Assassin's Creed Odyssey последната верзија има 160+ саати игра. поминати ми се 80 саати мене уште толку ми требаат.
Моментално на 25 саати на Odyssey, ама ја баталив. Изгледа предобро и забавна е, ама мисиите не биле никад по-репетитивни. И мене Origins не ми легна ко другите што пишале, а и двете имаат најдобри оцени од AC игриве. Ми фалат старите AC игри, се изгубија по патот после двојката. Никад не ги пробав Unity и Syndicate, можда сега му е мајката![]()
Ја играш преку Steam?оргинал?Моментално на 25 саати на Odyssey, ама ја баталив. Изгледа предобро и забавна е, ама мисиите не биле никад по-репетитивни. И мене Origins не ми легна ко другите што пишале, а и двете имаат најдобри оцени од AC игриве. Ми фалат старите AC игри, се изгубија по патот после двојката. Никад не ги пробав Unity и Syndicate, можда сега му е мајката![]()
Ја играш преку Steam?оргинал?
Не, кракната. Unity и Syndicate ги собрав на фри на Епик![]()
Мислиш Unity беше бесплатна на uplay кога се запали Нотр Дам.
Компанијата „SEGA“ прослави 60 години постоење, претставена нова мини конзола - Канал 5
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Според мене лично origins и oddysey се најлошите ac игри некад излезени.Имаат сосема друг и полош начин на комбат за разлика од претходните делови,и многу репететивни мисии
Испратено од Redmi 7 преку IT.mk форум апликација
На PS4 нема такви проблеми. Напротив, јас мислам дека е една од најлесните за управување.Mehanikata e uzas. Probivam da begam od tepacka on ko za belja pocnue da se kacuva na edinstveniot stub u radius od 3 metri. Isto cesto primetuvam deka komandite ne mi gi prifakja, sterakam nekoe dugme za special ability igrata ne go registrira. Za bagovite da ne zborime. Inaku oraknata verzija igram.
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Друже Fallout не постои уште од Legion експанзијата. Sorry for the bad newsEeee kolku karekteri imam na kazzak horda
Uste postoi gildot Fallout?
Posledna ekspanzija sto ja igrav bese WoD.
Najbolje expanzija WOTLK
Sent from my SM-G965F using Tapatalk