Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Која игра ја плешаш во моментов?

Rikimaru

Даскал
26 март 2016
3.620
6.057
Битола
Red Dead Redemption 2. После 3 поминати саати се осеќа дека има едно 50 за играње :D Предобро сега за сега

50 саати ко ништо поминуваат. Assassin's Creed Odyssey последната верзија има 160+ саати игра. поминати ми се 80 саати мене уште толку ми требаат.

Ficho

hello world
9 јули 2015
391
285
Скопје
50 саати ко ништо поминуваат. Assassin's Creed Odyssey последната верзија има 160+ саати игра. поминати ми се 80 саати мене уште толку ми требаат.

И ја сум на одисејата ама некако почнува репетитивноста да ме погаѓа ..

Rikimaru

Даскал
26 март 2016
3.620
6.057
Битола
И ја сум на одисејата ама некако почнува репетитивноста да ме погаѓа ..
ме отепа мене убиј го овај исчисти го онај овај камп. А тип на играч сум што мора се буквално да направи во играта, па види сега ти. xD

The_EvilLord

hello world
26 октомври 2019
237
193
ме отепа мене убиј го овај исчисти го онај овај камп. А тип на играч сум што мора се буквално да направи во играта, па види сега ти. xD
Според мене лично origins и oddysey се најлошите ac игри некад излезени.Имаат сосема друг и полош начин на комбат за разлика од претходните делови,и многу репететивни мисии

Испратено од Redmi 7 преку IT.mk форум апликација

Ficho

hello world
9 јули 2015
391
285
Скопје
Преминаа од тоа што беа во скроз друг жанр на некојси sprawling sandbox rpg шотизнам... Башка имаше некоја приказна за темплари и асасини којашто се батали на страна за да ја измолзеа, измолзеа и уште да ја молзат.... Убисофт...

Gjurc1n0t

hello world
17 април 2019
59
135
www.instagram.com
World of Warcraft: Battle for Azeroth

Се вратив после долга пауза некаде од средината на Cataclysm експанзијата па се до средината на Legion експанзијата.

Но конкретно за BFA да позборувам. Ми се допаѓа идејата со corruption gear - от а имам пофални зборови за Visions of N'zoth како Orgrimmar така и Stormwind. Со 5 маски е стварно "хаос во лаос". Месечната претплата е иста 12.99 € којашто може да се плати со WoW Token што реално се фарма со 1 саат играње дневно секој ден за 21 ден. Има и други начини за фармање raw gold. Тука спаѓаат WoD раидовите а нив ги има на normal, heroic и mythic варијанта. Па на левел 120 со 475ilvl е прилично брзо.

Моментално има (незнам до кога ќе трае) experience boost 100%. Што од 1ви до 120ти левел е 6 до 10 дена максимум playtime.

Realm - Kazzak
Horda

Испратено од CLT-L09 преку IT.mk форум апликација

Deksa

user
9 февруари 2012
1.001
905
World of Warcraft: Battle for Azeroth

Се вратив после долга пауза некаде од средината на Cataclysm експанзијата па се до средината на Legion експанзијата.

Но конкретно за BFA да позборувам. Ми се допаѓа идејата со corruption gear - от а имам пофални зборови за Visions of N'zoth како Orgrimmar така и Stormwind. Со 5 маски е стварно "хаос во лаос". Месечната претплата е иста 12.99 € којашто може да се плати со WoW Token што реално се фарма со 1 саат играње дневно секој ден за 21 ден. Има и други начини за фармање raw gold. Тука спаѓаат WoD раидовите а нив ги има на normal, heroic и mythic варијанта. Па на левел 120 со 475ilvl е прилично брзо.

Моментално има (незнам до кога ќе трае) experience boost 100%. Што од 1ви до 120ти левел е 6 до 10 дена максимум playtime.

Realm - Kazzak
Horda

Испратено од CLT-L09 преку IT.mk форум апликација
Eeee kolku karekteri imam na kazzak horda :)
Uste postoi gildot Fallout?
Posledna ekspanzija sto ja igrav bese WoD.
Najbolje expanzija WOTLK :)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Anungunrama

hello world
5 февруари 2019
198
199

Моментално на 25 саати на Odyssey, ама ја баталив. Изгледа предобро и забавна е, ама мисиите не биле никад по-репетитивни. И мене Origins не ми легна ко другите што пишале, а и двете имаат најдобри оцени од AC игриве. Ми фалат старите AC игри, се изгубија по патот после двојката. Никад не ги пробав Unity и Syndicate, можда сега му е мајката :D

acekorg

hello world
5 октомври 2010
422
708
Моментално на 25 саати на Odyssey, ама ја баталив. Изгледа предобро и забавна е, ама мисиите не биле никад по-репетитивни. И мене Origins не ми легна ко другите што пишале, а и двете имаат најдобри оцени од AC игриве. Ми фалат старите AC игри, се изгубија по патот после двојката. Никад не ги пробав Unity и Syndicate, можда сега му е мајката :D

Јас у моментов ја играм Unity мислејќи дека понатака ќе продолжам со Syndicate, Origins, Odyssey ама по ова што го пишувате изгледа на сите им фали по малце иновативност и боље да си најдам алтернатива. И на Unity го има истиот проблем, буквално последните неколку мисии сите беа Assasinate XYZ и се разликуваа само по локација и тежина...
Накај 20-30% прогрес сум.
И плус ова што си цело време у Париз е монотоно некако. Повеќе ми се свиѓаше Frontier у 3јката или вилата на Ецио.... овде им фали такво нешто.
Overall rate: Ок, игрива, али ништо посебно...

DaVoRkNe

poweruser
1 септември 2011
4.082
4.347
Скопје
Ја играш преку Steam?оргинал?

theee

hello world
19 декември 2012
109
112
theee's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i3 @ 3.60GHz
Motherboard
Gigabyte B360M H
Storage
Samsung SSD 860 EVO 250GB
PSU
500W Deepcool DN500
RAM
2x GB DDR4 2400MHZ HYPER X
Video card
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
Mouse
ASUS Cerberus
Keyboard
Genesis RX39
ori-and-the-will-of-the-wisps-pc-xbox-one-cover.jpg

Убавини...

Mao

user
5 јуни 2007
1.342
1.094
Mao's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 9 3900X + BeQuiet Dark Rock Pro 4
Motherboard
Asus Rog Strix B450-F Gaming
Storage
Samsung Evo Plus 970 M2 nVME SSD
PSU
CM 850W M2 Silent Pro
RAM
Kingston Predator/Fury 32GB 3200Mhz
Video card
Asus Rog Strix 1070 8GB
Case
DeepCool Mattrex RGB
Mouse
Logitech G502 Hero
Keyboard
Cooler Master MK750
Monitor
Alienware 25" 240hz
OS
Win 10 Pro
Според мене лично origins и oddysey се најлошите ac игри некад излезени.Имаат сосема друг и полош начин на комбат за разлика од претходните делови,и многу репететивни мисии

Испратено од Redmi 7 преку IT.mk форум апликација

Mehanikata e uzas. Probivam da begam od tepacka on ko za belja pocnue da se kacuva na edinstveniot stub u radius od 3 metri. Isto cesto primetuvam deka komandite ne mi gi prifakja, sterakam nekoe dugme za special ability igrata ne go registrira. Za bagovite da ne zborime. Inaku oraknata verzija igram.

Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.614
3.266
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Mehanikata e uzas. Probivam da begam od tepacka on ko za belja pocnue da se kacuva na edinstveniot stub u radius od 3 metri. Isto cesto primetuvam deka komandite ne mi gi prifakja, sterakam nekoe dugme za special ability igrata ne go registrira. Za bagovite da ne zborime. Inaku oraknata verzija igram.

Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
На PS4 нема такви проблеми. Напротив, јас мислам дека е една од најлесните за управување.

theee

hello world
19 декември 2012
109
112
theee's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i3 @ 3.60GHz
Motherboard
Gigabyte B360M H
Storage
Samsung SSD 860 EVO 250GB