dim na struja
hello world
- 23 март 2016
- 283
- 291
Демек така пише...Демек све оригинални
Sent from my iPhone using Tapatalk
Јас лично не сум пазарел до сега од таму од скоро ја знам странав.
Sent from my A7 using Tapatalk
Демек така пише...Демек све оригинални
Шипингот мислам дека фиксно е за што и да купуваш околу 6$Vaporl многу често ги гледам, никогаш немале нешто поевтино од другите. МИСЛАМ дека имаат скап шипинг (не се сеќавам), но сигурен сум дека пробував многу различни комбинации и никогаш не излегоа најевтини, не мора само од Фастек, туку и од другите Кинези (кога ќе пресметаш шипинг и кај едните и кај другите).
Во економска војна се америте со китајците, би ми било чудно да пуштат купон за 4 јули.Можеби за 4 јули,
Се враќам во водите на МТЛ како што споменав претходно. Полека ги пензионирам сите DL. Вклучително и Fresia (за жал) оти ме влече да поттргнам и DL со него.
И така ај си реков да го намотам танкот кој одамна седи заборавен. Конфучие први т.е. кајфун прајм. Долго време го критикував во однос на други МТЛ атомизери.
Леле луѓе вистинска милина за нетутунски ароми. Заборавив колку е добар. За тутунски не го бива сеуште зашто ми е силна аромата. Па тука Спица Про останува на тронот како атомизер кој за мене лично е незаменлив.
Ту сега ме чеша да нарачам уште еден прајмЕте да го имам нека стои.
И само да споменам. За МТЛ Yo ho ho сингл шот аромата стана вистинско уживање откако созреа. Веќе ми е меѓу омилените нетутунски ароми.
Има пишано Гокица тро поназад, за неа ти треба да имаш сè останато (ПГ, ВГ, никотин) за да можеш да ја користиш.Кај да ја набавам Yo ho ho сингл шот да ја пробам и шо вкус е
Има пишано Гокица тро поназад, за неа ти треба да имаш сè останато (ПГ, ВГ, никотин) за да можеш да ја користиш.
Препораката вели на 20% да се миксат, ти на колку % ги направи?Инаку бегајте од овие два шотови:
Препораката вели на 20% да се миксат, ти на колку % ги направи?
Лемон тарт шотот е ОК но сепак не си може со оригиналната рецепта. Од кај тебе што го земав лемон тартот е вистинско уживање. Лимонада! Овој шотот е повеќе како на лимонтус.
Инаку бегајте од овие два шотови:
DOH Nuts - Oneshot Wonder
Strawberry Shortcake - Oneshot Wonder
Двата се катастрофа невидена. Барем за мене. Ни вкус ни мирис. Џабе фрлени пари.
Како прво добро дојде а како второ дали пушиш па сакаш да ги оставиш или ти е за "мангуп"Сакам да купам „мод“ или како се вика ова цигарава, што предлагате за почеток?
Би сакал нешто поквалитетно и пожелно да е достапно во мк, не е проблем и алиекспресс.
облаци да правиш? Тоа што го има кај нас е 3 пати поскапо отколку на интернет и пак нема да е ок. Ако имаш време читни малку од индексот па може ке оформиш мидлење што сакаш. ПоздравКако прво добро дојде а како второ дали пушиш па сакаш да ги оставиш или ти е за "мангуп"облаци да правиш? Тоа што го има кај нас е 3 пати поскапо отколку на интернет и пак нема да е ок. Ако имаш време читни малку од индексот па може ке оформиш мидлење што сакаш. Поздрав
Sent from my SM-T561 using Tapatalk
Тогаш најубаво ти е овапрочитав, не сум редовен пушач, ама имам ќеф да менувам: наргиле, луле, виткани... така да, нешто измеѓу твојата класификација![]()
Добре дојде на темава @zdravkovskii . Делумно се согласувам со @Ace Lud , но не и во делот каде што ова би требало да биде трајно или квалитетно за поредовна/подолга употреба. А сепак не ми изгледа како да ќе ти одговара Ендурата што најчесто ја препорачуваме на пушачи што сакаат да се откажат од цигари. Тогаш што? Не знам ни јас, нешто како ЕГО АИО, но со поквалитетна батерија, можеби поголемиот братучед на Exceed? Но и него не го знам.
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1008 FREYA 10W LED 200LM BATTERY
610,00 ден
LED ROAD SIGNAL LIGHT RED EXTRALINK
730,00 ден
HDD 3,5" 8TB WD RED PRO NAS 7200RPM 256MB 24x7 SATAIII WD8005FFBX
20.200,00 ден
PSU 550W BE QUIET! PURE POWER 12 w/PCIe 5.1, 80 Plus GOLD, BP001EU
5.490,00 ден