Nyogel 760G, има широка употреба во електрониката, и се користи за подмачкувања на разноразни видови на продукти од широк спектар, во авто индустријата, па се до лампите, не се користи само за TK 75 него буквално за све. Еве да прочитате малце повеќе, за мене нема подобар лубрикант за опширна намена која е многу безбеден и отпорен на многу негативни појави.
Логин, алфа електроник, а за срансво малце е дискутабилна работава со батерииНекој да ми помогне, каде може да се набават Panasonic P-130SCR 1.2V 1300mah батерии, сеедно дали локал или оnline (со испорака до МК).
Погледнете го атачментот 66229
бооо хаха значи енелоп подобро да се земат од логин по муабетов
има некоја продавница посебно или...?
Една анегдота, коа бев млад не носеа грчко на екскурзија, и сите по мрмунди ова она, ја се заглеав во едно појачало, таман цена т.е. кнап пари имав за него и уште за два сендвичи и за 2 пакла цигари, ама вака да го поткрена ми отидоја вишните в петици, си реков кај ќе го тегниш јадни Горане, и така си се вратив тажен, па го викнав вујче да поможи за тегнење, пасо парите земав некое појачалце од сетек и тоа не можев да го тегнам сам, ама имав помош![]()
Нема, само во Софија има. Од скоро има и во Белград.Икеа има во благоевград?
За белград знам, не знаев за благоевград. Tnx
Sent from my ипхоне using Tapatalk
Може.дали постои или може да се склопи "the best of both worlds" flooder i thrower ?
(да е мала, да е евтина, да не троши многу батерија и да свети многуh: )
нема да се користи многу колку да се најде, и дали мора да се користат скапи 18650? (имам од кинескиве бекап батерии)
дали има некоја листа ‘понова‘ White LED lumen testing вклучувајќи и други видови?
Ако не те мрзи неколку линка за овие две работи, чисто како за репер.SK98 клон околу 2$.
Ничија 219Ц лед диода 4$.
дали постои или може да се склопи "the best of both worlds" flooder i thrower ?
(да е мала, да е евтина, да не троши многу батерија и да свети многуh: )
нема да се користи многу колку да се најде, и дали мора да се користат скапи 18650? (имам од кинескиве бекап батерии)
2200Lm SK-98 Focus Adjustable Zoom 3 Mode XM-L T6 LED Torch Flashlight EC 812714004171 | eBayАко не те мрзи неколку линка за овие две работи, чисто како за репер.
Дали е потребно уште нешто (освен двете погорни работи + батеријата) за DIY?
2200Lm SK-98 Focus Adjustable Zoom 3 Mode XM-L T6 LED Torch Flashlight EC 812714004171 | eBay
Ова штиклирано на 20мм плочка.
Nichia 219C Neutral White 4000k CRI92 LED Emitter
И само треба да се раштрафи горното капаче, лесно е. И да одлеми ѓубрето од диода и да се капне новата на две места со леткумче. И да се склопи.
Различни димензии за батериите се, твојов линк е за АА величина на батерии а тој од Дени е за 18650 батерии.Дали моделот на светилката е иста? Дека е поефтина.
7000lm T6 LED Cycling Bike Bicycle Head Light Flashlight 360° Mount Clip MT | eBay
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
MONITOR 32" SAMSUNG ODYSSEY G6 Curved S32BG650EU, 240Hz, 2560x1440, VA Panel, FreeSync Premium Pro, 1ms, DP, 2xHDMI, w/speakers, Black, LS32BG650EUXEN
22.620,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден