ете што заборавив да пишамТоа е, краен резултат на никотин ти е 6.
Sent from my ипхоне using Tapatalk
Тоа НЕ е интензивна арома.
10 мл арома на максимум 90 мл база, може и помалку.
Од време на време истреси и ја душата од мучкање и чувај ја 5 недели на темно и суво место на собна температура.
Не може да извади арома, но може да додаде база.ко стајш 10% не може да извадиш арома.
Содржат, затоа јас не ставам вода.А дали ароми, ПГ/ВГ што користиме не содржат по малце вода од фабрика?
А кога се бањаш? (поготово во зима во поладно купатилоКолку знаеме и колку не знаеме за тоа колку вода имаме во базите, од таа причина не додавам вода, едноставно не ми е пријатно да инхалирам водено испарување.
ovie red black so ti se so vkusБев до пошта и си ги земав и другите потребштини3 не ми се пробани до сега, а Shade-то е колатерална штета, по грешка мислејќи дека таа што ја бендисувам е од Инавера а да ти била од ФА
![]()
![]()
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Тоа е минорно инхалирање vs целодневен вејп.А кога се бањаш? (поготово во зима во поладно купатило)
Tие се тутунски ароми.ovie red black so ti se so vkus
ovie red black so ti se so vkus
Испратено Од Централна Македонија
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден