Amnesia collection уште 47 саати.
Story time: Пред 4-5 години ја купивме The Dark Descent со другар ми и вака зимско време на вечер ја игравме со пауза на секое врискање. Згаснати сите светла и на сараунд пуштена... Сцената беше во огромна просторија со многу врати и скали на секоја страна, а на средина ковчег во стоечка позиција... Ајде, си викаме да ги провериме сите врати па шо ќе имат ќе прајме. Испадна дека ништо немаше. Во сите врати влегов и на крај полека со доближав до ковчегот и уште не доближан ко се отвори да врискат... П.М. Не знам шо ми бидна во глава, али веројатно од стравот шо го претрпев инстантно кренав температура над граници и две недели лежев ко Дојчин. WTF е играва.Amnesia collection уште 47 саати.
Must have колекција !GTA франшизата (без петката и првите два дела) + LA Noire + цела Max Payne трилогија за 12 евриќи на Humble Bundle
А таман се спремав Max Payne 3 и LA Noire да ги симнам периодов, со ова ми се погодија ко кец на десетка. Да не зборувам дека имав безброј проблеми со пиратската GTA IV пред некоја седмица. Како што кажа и самиот, a must have.Must have колекција !
Уживај, за тоa сме тука, ем за ефтино уживаме во феноменални игри (иако се постари наслови), ем со тоа помагаме на добротворни организации. Win-win ситуација ако ме прашуваш мене
Да си жив и здрав, 12 евра се ништо за вакво комбо! Иако знам дека работата и студиите ќе ми патат на големо како последица на bundle-ов.GTA франшизата (без петката и првите два дела) + LA Noire + цела Max Payne трилогија за 12 евриќи на Humble Bundle
San Andreas нема онлајн компонента сама од себе, ќе мора да симнеш SA-MP. А за GTA IV изгледа мултиплеерот е мртов, не можам никако да најдам во менито како да го пуштам.GTA San Andreas и IV може да се играат онлајн?
Хахаха исто другар, студирањето и кај мене ќе претрпи некоја си штета поради оваДа си жив и здрав, 12 евра се ништо за вакво комбо! Иако знам дека работата и студиите ќе ми патат на големо како последица на bundle-ов.![]()
А за GTA IV изгледа мултиплеерот е мртов, не можам никако да најдам во менито како да го пуштам.
Еми ја сите ги имам додадено во стимSteam, UPlay, GOG, Windows Store, Rockstar Games Social Club, Origin.. Ми се присра више од сервисиве. Морам да си запишам кои игри ги имам и каде зашто почнав да заборавам..
Како да ја закачам на steam acc?
Јас немам ни стим ни ПС4 ни хбокс.Како да ја закачам на steam acc?
Како да ја закачам на steam acc?
HEADPHONES LOGITECH ZONE 305 MIDNIGHT BLACK Wireless + bluetooth, w/microphone 981-001458
5.790,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
LED ROAD SIGNAL LIGHT RED EXTRALINK
730,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден