Amnesia collection уште 47 саати.
Story time: Пред 4-5 години ја купивме The Dark Descent со другар ми и вака зимско време на вечер ја игравме со пауза на секое врискање. Згаснати сите светла и на сараунд пуштена... Сцената беше во огромна просторија со многу врати и скали на секоја страна, а на средина ковчег во стоечка позиција... Ајде, си викаме да ги провериме сите врати па шо ќе имат ќе прајме. Испадна дека ништо немаше. Во сите врати влегов и на крај полека со доближав до ковчегот и уште не доближан ко се отвори да врискат... П.М. Не знам шо ми бидна во глава, али веројатно од стравот шо го претрпев инстантно кренав температура над граници и две недели лежев ко Дојчин. WTF е играва.Amnesia collection уште 47 саати.
Must have колекција !GTA франшизата (без петката и првите два дела) + LA Noire + цела Max Payne трилогија за 12 евриќи на Humble Bundle
А таман се спремав Max Payne 3 и LA Noire да ги симнам периодов, со ова ми се погодија ко кец на десетка. Да не зборувам дека имав безброј проблеми со пиратската GTA IV пред некоја седмица. Како што кажа и самиот, a must have.Must have колекција !
Уживај, за тоa сме тука, ем за ефтино уживаме во феноменални игри (иако се постари наслови), ем со тоа помагаме на добротворни организации. Win-win ситуација ако ме прашуваш мене
Да си жив и здрав, 12 евра се ништо за вакво комбо! Иако знам дека работата и студиите ќе ми патат на големо како последица на bundle-ов.GTA франшизата (без петката и првите два дела) + LA Noire + цела Max Payne трилогија за 12 евриќи на Humble Bundle
San Andreas нема онлајн компонента сама од себе, ќе мора да симнеш SA-MP. А за GTA IV изгледа мултиплеерот е мртов, не можам никако да најдам во менито како да го пуштам.GTA San Andreas и IV може да се играат онлајн?
Хахаха исто другар, студирањето и кај мене ќе претрпи некоја си штета поради оваДа си жив и здрав, 12 евра се ништо за вакво комбо! Иако знам дека работата и студиите ќе ми патат на големо како последица на bundle-ов.![]()
А за GTA IV изгледа мултиплеерот е мртов, не можам никако да најдам во менито како да го пуштам.
Еми ја сите ги имам додадено во стимSteam, UPlay, GOG, Windows Store, Rockstar Games Social Club, Origin.. Ми се присра више од сервисиве. Морам да си запишам кои игри ги имам и каде зашто почнав да заборавам..
Како да ја закачам на steam acc?
Јас немам ни стим ни ПС4 ни хбокс.Како да ја закачам на steam acc?
Како да ја закачам на steam acc?
MONITOR 27" GIGABYTE GS27FA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
8.560,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
PROJECTOR CEILING MOUNT ESTILLO C718, 530mm to 1410mm, max.13.6KG, White, 108786
2.850,00 ден
HDD 3,5" 8TB WD RED PRO NAS 7200RPM 256MB 24x7 SATAIII WD8005FFBX
20.200,00 ден
SSD M.2 1TB CRUCIAL P310 NVMe PCIe Gen4, CT1000P310SSD8
9.960,00 ден
CPU INTEL i7-14700 max turbo 5,4GHz, 20 CORE, 33MB s.1700 TRAY
24.570,00 ден