ок ок... сите што биле активни во 2012 годинаЕх сите :fooled:
ок ок... сите што биле активни во 2012 годинаЕх сите :fooled:
Вината е кај организаторот.2. Да не сте биле банирани ни предупредувани никогаш.
Пред да се наведат правилата и вака пишува:Вината е кај организаторот.
Ние имаме одредени услови кои е пожелноморада ги исполните за да бидете модератор.
Вината е кај организаторот.
Еве ја прифаќам! Имаше многу мал број на пријавени само 13 и направивме мала отстапка.... всушност сакав да му дадам шанса... пошто сметав дека е искорегиран, али за жал не е... Нормално воспитан човек ќе се извинеше кога му беше укажано дека без разлог обвинува.Вината е кај организаторот.
Се сложувам. И кога рендаш кашкавал на пример, боље кашкавал да ти летне во око отколку ренде.Сепак боље спонтано да ти излезе нешо отколку да ти влезе нешо.
Како и за сите избори кај нас, така и на овие избори некој се буни за неферски полнење на кутии
Во поглед на тоа што некој не е активен во сите теми да тропа глупости, да драматизира или да трола, не значи дека не е присутен или не следи што се случува на форумов...
Поарно добар коментар, совет, рецензија... еднаш месечно в рака, отколку слон на гранка под која што седиш![]()
Како и за сите избори кај нас, така и на овие избори некој се буни за неферски полнење на кутии
Во поглед на тоа што некој не е активен во сите теми да тропа глупости, да драматизира или да трола, не значи дека не е присутен или не следи што се случува на форумов...
Поарно добар коментар, совет, рецензија... еднаш месечно в рака, отколку слон на гранка под која што седиш![]()
Иако лично и персонално не те познавам, бројкиве кажуваат доста. Затоа и го пуштив предходно за да биде појасно што кој како е на форумовМожите колку сакате бурек да јадите. Очигледно сакате да се правите слепи на очи.
Изборот беше наместен и ви докажав. Колку и да имав гласови, немаше да бидам втор на крај, бидејќи ќе се фабрификуваат гласови против мене ( а ЗА некој аниниумус на форумов кој постирал фотографии.). За разлика од него јас сум помогнал на многу членови за реални проблеми, а не за хоби "проблеми". Исто така бев активен на дневно ниво во секакви теми, за разлика од апликантите-миленици на администрацијата кои беа активни по потреба. Повторно ќе ви кажам на сите кои гласавте за мене - вината попусто ја барате кај мене. Тоа што реков дека ќе откажев понуда за модератор е поради сите наведени причини. Мислев дека се оправиле работите кога аплицирав. Особено се разочарав кога видов на каков аутсајдер му се доделуваат гласови. Тоа значи дека не ме залужувате бе дечки.И секако ќе корегирав коментари на секој еден кој ќе направеше прекршок, без исклучоци. Тоа е интегритет, непристрасност. Ако стварно сакавте да бидам модератор, вие кои гласавте за мене, веројатно не сте сакале доволно или барем онолку колку оние кои не сакаа(односно гласаа против) беа упорни. Повторно не е во мене вината туку во вас и во огранизаторот на "анкетата" со однапред утврден исход.
За членот кој спомна интегритет - немање интегритет е тоа што некој одлучил да ми даде шанса, а после се попишманил, па одлучи дека фабрификување гласови е во ред. Во случајот со моите гласови ИТНО реагираше со контра-гласови за кои признава дека биле резултат на тоа што за мене гласаа САМО 4-ца пријатели. Да, само 4-ца. Сите други гласови беа реални и без мои интервенции.
Мислам дека ова се битни информации околу изборот на нови модови:
1. @JunkieMKD Член од: 3 Декември 2008 Мислења: 2,156 Допаѓања: 499 Поени од трофеи: 842
2. @shifty Член од: 5 Септември 2009 Мислења: 972 Допаѓања: 1,242 Поени од трофеи: 507
3. @Costigan_Jr Член од: 5 Јули 2013 Мислења: 2,871 Допаѓања: 3,874 Поени од трофеи: 1,717
4. @Pulse Член од: 26 oктомври 2014 Мислења: 1,233 Допаѓања: 1,199 Поени од трофеи: 330
5. @-={K-O-R-U-N}=- Член од: 6 ноември 2012 Мислења: 1,418 Допаѓања: 1,453 Поени од трофеи: 502
6. @tupacan Член од: 10 Септември 2007 Мислења: 1,425 Допаѓања: 1,763 Поени од трофеи: 612
7. @Steff_Maja Член од: 30 Мај 2010 Мислења: 4,024 Допаѓања: 1,658 Поени од трофеи: 717
8. @M.Pix Член од: 27 Јануари 2014 Мислења: 550 Допаѓања: 1,889 Поени од трофеи: 255
Или ти да се извиниш на сите членови што ги правиш морони? М?Еве ја прифаќам! Имаше многу мал број на пријавени само 13 и направивме мала отстапка.... всушност сакав да му дадам шанса... пошто сметав дека е искорегиран, али за жал не е... Нормално воспитан човек ќе се извинеше кога му беше укажано дека без разлог обвинува.
Точно е дека тој ми беше прв акаунт. Уште од пред многу од вас да слушнат за форумов.Втор му е, zorandesign му е првиот, и сите знаат зошто е баниран
Ти скроз си ја промашил поентата на моите коментари. Ако воопшто алудираше на нив...Дали на избраните кандидати патлакот ќе им порасне 20 сантима па се цмиздри сега тука?
Другари 2020 година сме, кој уште се замара со форуми и опсесија за модераторство и админство, да беше пред 15 години ќе разберев ама сега е веќе толку излишно. Доаѓаме тука да ни помине времето, ако не ви одговара чао пријатно, барем денес има мал милион медиуми за виртуелна социјализација.
Мене ме заинтересира дали обврските ти излегоа пред да им пишеш на четворицата, да, само четворицата пријатели, или отпосле?Во случајот со моите гласови ИТНО реагираше со контра-гласови за кои признава дека биле резултат на тоа што за мене гласаа САМО 4-ца пријатели. Да, само 4-ца.
Од Северна битно не се. :innocent:Гласано, а од каде им се свекрвит на кандидатите од Кочани или Кичево?
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден