Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

YouTube Видео за Gig на Fiverr

stefan_v

user
3 мај 2010
1.426
604
macedonius.com
Сакам да поставам Видео на Gig, кое е од YouTube(пример како ова), а не како ова, кое е со аплоад на Fiverr.
Дали има некој идеа за вакво нешто како да направам?

shooter#1mk

hello world
19 мај 2011
64
3
Сакам да поставам Видео на Gig, кое е од YouTube(пример како ова), а не како ова, кое е со аплоад на Fiverr.
Дали има некој идеа за вакво нешто како да направам?

Направи видео стави го на јутубе и после го ставаш на фиверр.

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.704
3.351
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Ми се чини дека сега ќе се прикачуваат видеа, незнам дали има опција да се стави линк од јутуб.

stefan_v

user
3 мај 2010
1.426
604
macedonius.com
Ја прашав поддршката(добив експес одговор - по неколку минути, нешто што не сум го видел никаде) и добив одговор дека доколку видеото е поголемо од 50 Mb да се стави URL од закаченото видео во описот. А доколку е помало да се уплоадира преку нивниот систем. Повеќе не го користеле нивниот YouTube Канал за да прикачуваат видеа. Може да им користи на повеќе луѓе.
BTW совет од мене: Ако продавате каков било продукт - иако “не е поврзан со видео продукција,или било што“, ставете видео, Gig-от ќе оди како алва. :)

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.704
3.351
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Кога сме кај видеата дефинитивно најпродавано се Intro-ата кои ги изработуваат, така да добро е некој да се бави со тоа, дефинитивно ќе има нарачки..

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно