Добив одговор, имаат само црни на лагер.Дали некој ома инфо дали има на лагер ви hi store кај нас?
Добив одговор, имаат само црни на лагер.
Него ми понуди еден пријател и половен, не е стар ни 6 месеци. Дали некој има појма колку би била реална цена?
Има, локална.
Има, локална.
Од прилика 100км.
Како што гледав во Грција е 400 еур. - данок, ќе му дојде 21.000 нов.Јас би дал 15.000 ако е се во ред и има гаранција барем пола година. Али, подобро да купиш нов. Во Грција нов ти доаѓа 19.000.
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Во маркет си го "возам" со мене.Ги замолувам оние што веќе имаат скутери(тротинети) да споделат секојдневни искуства за сместување на истиот од типот кога:
-Треба да влезеш во маркет да испазариш бар нешто минимално?
-Треба да влезеш во банка?
-Треба да влезеш во X места каде што неможеш да го оставиш пред врата?
Ова го прашувам бидејќи повеќето од вас имаат напишано дека е многу корисно за време на метеж, кога ти треба да завршиш некоја работа, па затоа ме интересира каде го оставате додека ја "вршите таа работа".
Исто и јас барам сервис, мене задната ми е дупната, а немам време да ја менувам сам.Да не знае некој каде може да се сервисира скутеров т.е дупната ми е предната гума па или би сакал да се залепи или смени.
п.с има ли некој искуство со "tubeless" гуми? Гледам ги има на али експрес и не се баш ефтини па интересира дали има смисла да се купуваат, претпоставувам дека потврда би била вожњата.

Исто и јас барам сервис, мене задната ми е дупната, а немам време да ја менувам сам.
Ги замолувам оние што веќе имаат скутери(тротинети) да споделат секојдневни искуства за сместување на истиот од типот кога:
-Треба да влезеш во маркет да испазариш бар нешто минимално?
-Треба да влезеш во банка?
-Треба да влезеш во X места каде што неможеш да го оставиш пред врата?
Ова го прашувам бидејќи повеќето од вас имаат напишано дека е многу корисно за време на метеж, кога ти треба да завршиш некоја работа, па затоа ме интересира каде го оставате додека ја "вршите таа работа".

Ептен ми фати ова око, но гледајќи по видеата видов дека uphill не оди ова скутерче. Шо ме разочара малку, реално за рамница имаш велосипед секогаш.
Ептен ми фати ова око, но гледајќи по видеата видов дека uphill не оди ова скутерче. Шо ме разочара малку, реално за рамница имаш велосипед секогаш.
Знаејки го Штип, моја сугестија е да не земаш тротинет. + Штип е многу ветровит град не е баш најповолно за возење тротинет.Па живеам штип, кај шо, у еден правец ми е удолница ама назад угорница, гледајќи по јутјуб, угоре иде тешко, мора да го подбутнуваш. Има некои од оние дебелите скутери со дебели гуми, подобра опција ми изгледаат.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Лесно е. За 1 час си готов! Или само извади ја однеси го бандажот со гумата на вулканизер и готово.
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Значи тоа гумите им се ептен фушерај, исто ми се пожали еден мој пријател дека за 2 недели му отишла гумата.
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден