DonFrozex
user
- 9 јуни 2011
- 1.417
- 1.648
Дечкото не го знам лично, но мислам дека е оној потпишан „Радовишки“ од Реклама5 и слични огласници. (мора да се знае конкуренцијата
)
Продава телефони слично како мене по огласи, групи и слично.
За тротинетиве не знам како ги набавува, но чим вели за 15 дена - сигурно ги зема од Бугарија/Грција и ти ги носи.
Ако е така, побарај му да ти ја даде гаранцијата од кај што го купил.
Она што не ми се сфиѓа кај него е што нема никаков description на огласите за телефоните, и секогаш става цена од “1 МКД“, па мора да му се јавеш да прашаш која му е моменталната цена. Ми имат кажано дека не секогаш крева на телефон, туку преферира комуникацијата да се одвива преку SMS (don't know why).
За тоа што бара капар, е да не речам нормална работа.
И јас така функционирам веќе 3 години и никого не сум заебал.
Да се осигурам дека стварно ќе го купеш телефонот/тротинетот, барам капар, за да не останам после со раците в г'з ако се предомислиш у 93-та минута
А за тоа дека го има ПРО моделот некаде за продажба и да може по таа цена да ти го донесе.. тоа е друга политика..
не ми е многу верна.
Пази да не те закрпи со обичниот модел.
Продава телефони слично како мене по огласи, групи и слично.
За тротинетиве не знам како ги набавува, но чим вели за 15 дена - сигурно ги зема од Бугарија/Грција и ти ги носи.
Ако е така, побарај му да ти ја даде гаранцијата од кај што го купил.
Она што не ми се сфиѓа кај него е што нема никаков description на огласите за телефоните, и секогаш става цена од “1 МКД“, па мора да му се јавеш да прашаш која му е моменталната цена. Ми имат кажано дека не секогаш крева на телефон, туку преферира комуникацијата да се одвива преку SMS (don't know why).
За тоа што бара капар, е да не речам нормална работа.
И јас така функционирам веќе 3 години и никого не сум заебал.
Да се осигурам дека стварно ќе го купеш телефонот/тротинетот, барам капар, за да не останам после со раците в г'з ако се предомислиш у 93-та минута
А за тоа дека го има ПРО моделот некаде за продажба и да може по таа цена да ти го донесе.. тоа е друга политика..
Пази да не те закрпи со обичниот модел.