Каде се сега оние кои од петни жили го бранеаАУУУУ ете од каде им била тежината на напајањата. Ќе си речете, ууу ова тешко е сигурно има добро ладење има трафо и е квалитетно (цемент ставале во напајањата) И плус, само си се сертифицираат за 80+ silver
Каква катастрофа..
Погледнете сами тука.
Не е цемент.. Исечена плочка за во купатило е, од тие дебелите и рапавите.Hahahahhahahahahahaha. Sukoi da te pozdravam oficijalno. Mnogu prijatno me iznenadivte so temava. Imajte prijaten den. Cement be ccccccc
Прифаќам во грешка сум што ги бранам, тоа убаво го реков и во темата кога дискутиравме за напојувањата.
Сум слушнал дека и во некои напајања ставаат и железо обично(личи како на пасивно ладење, ама ни за тоа не служи) само да ги направат тешки.
Ама сигурен сум дека во моево нема цимент(ваљда не се до толку, на нивното најскапно напојување да стават цимент).
Позз![]()
имам едно Делукс напајање, само да најдам време, ќе биде интересно што има у њега.
Ова "700 ватново" сигурно било поскапо од твоето, така да... :innocent:Прифаќам во грешка сум што ги бранам, тоа убаво го реков и во темата кога дискутиравме за напојувањата.
Сум слушнал дека и во некои напајања ставаат и железо обично(личи како на пасивно ладење, ама ни за тоа не служи) само да ги направат тешки.
Ама сигурен сум дека во моево нема цимент(ваљда не се до толку, на нивното најскапно напојување да стават цимент).
Позз![]()
нее! не реков дека ќе најдам цемент у него, ама сепак ќе се најде нешто интересно да се види ( ваљда )Во делуксот нема да најдеш вакви фејк делови... Има делуксот таков сличен дел, но не е фејк, служи за да ја филтрира струјата мислам...
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
SSD 2,5" 1TB SILICON POWER A55 SP001TBSS3A55S25
8.200,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден