FLEGMA
sensei
- 2 август 2012
- 11.570
- 19.275
Темата е легит. Досадна, сувопарна и тупаџиска ама е легит.Aj aj ajj, до кај стигнала работата во темава, ни правниците од Microsoft на вас не ви се рамни бе
Не се работи овдека за лични убедувања туку за дефиниции кои ги дава Microsoft.
Погледнете го атачментот 60283
Друга тема е што самиот Microsoft е (намерно IMHO) конфузен па во случај на правна битка со клиент тужбата може да биде поднесувана како што им одговоара.
Не се работи овдека за лични убедувања туку за дефиниции кои ги дава Microsoft.
Добро, бидејќи така стоеле работите, од сега ќе користам исклучиво само активатори, да не случајно погрешно да ги интерпретирам легалните заврзлами па да ми биде шубе што сум ги дал за џабе парите.
Дај ти намачкај од Butthurt помадата малце тука, подмазај малце.Малце да им ја напраам интересна темава на они кои не ги интересира.
ama licencte? ; (
Ќе трае засекогаш. Врзан е за матичната немај гајле.На 07.01.2018 купив од и беј Дојчланд лиценца за 2.5 еура, ми пратија на маил активационен код го пастнав у сетингс, сеа за сеа се е во ред, виндоус ис активејтед...ај да видиме шта че се десити, дали ќе трае или ќе се појави вотермаркот пак.
Еве го селерот “based in Nigera“ хахаха али топ рејтинзи бла бла само два негативни има коментари на некои шваби мајне ки функциониерт њихт! хаха
Типот продава кључеви за Микрософт продукти и... камшици
Nicht funktioniertТипот продава кључеви за Микрософт продукти и... камшициh:
h:
h:
Па компанијата се вика whipcompanyТипот продава кључеви за Микрософт продукти и... камшициh:
h:
h:
Пред два-три месеци купив таков активационен код и до сега се е ОК.На 07.01.2018 купив од и беј Дојчланд лиценца за 2.5 еура, ми пратија на маил активационен код го пастнав у сетингс, сеа за сеа се е во ред, виндоус ис активејтед...ај да видиме шта че се десити, дали ќе трае или ќе се појави вотермаркот пак.
Еве го селерот “based in Nigera“ хахаха али топ рејтинзи бла бла само два негативни има коментари на некои шваби мајне ки функциониерт њихт! хаха
Каде може да се купи retail верзија од Windows 10? Кои се микрософт партнери во мк?
@skullmonkey Многу од селерите не праќаат фактура, тоа и го имаат назначено во опис на производот. Ако најдеш некој кој може да изработи, нарачај.![]()
Јави се во Microsoft МакедонијаКај нас е валиден и инвојсот од eBay како што знам. И од било која друга продавница.
Зависи дали е OEM или Retail лиценцата. Ако е OEM лиценцата тогаш не е валиден инвоЈсот до eBay.Кај нас е валиден и инвојсот од eBay како што знам. И од било која друга продавница.
Незнам зошто, меѓутоа еве конкретно од кај што купив во самиот опис има напишано реселерот дека не дава фактура...е сеа мене ми беа за домашна употреба. Имам купено 3-4 лиценци и сите си функционираат до денес.Зависи дали е OEM или Retail лиценцата. Ако е OEM лиценцата тогаш не е валиден инвоЈсот до eBay.
Башка, не гледам причина зошто не би дале фактура? Мене како ми дале до сега стотина фактури?
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден