Ништо спектакуларно под хаубата. Козметика и редизајн пред се'.Ја незнам што е фрката?
Ништо спектакуларно под хаубата. Козметика и редизајн пред се'.Ја незнам што е фрката?
Privacy
Значи СГС7 бил најбезбедниот телефон испадна...Privacy, трагикомична дискусија...win 7, ios, android, linux, еве што фино е објаснета од John McAfee на почетокот од следново видео(занемарете го насловот)
Ти го даде windows update-от или рачно го исфорсира?Океј, направив апдејт и преминав на creators edition
Друже направи си чиста инсталација врска нема ова што го кажуваш да ти кажам од старт.Точно е тоа дека фајловите се ресетираат и треба пак да им назначиш кој програм да ги отвара али тоа е така бидејќи јас кога направив упдејт ти ги става старите сетинзи и фајлови во windows.old и можеш рол бак да напраиш да ти се врати на старата верзија а тебе ти инсталира нова верзија чиста на windows со најновите упдејтови и само ги остава програмите што ти се инсталирани во програм фајлс.Не ме сваќај погрешно али баш упдејтот е топ и дури на некои игри уште подобро ми се понаша пцто сега.Пробај со фреш инстал ако имаш време.Затоа кога ќе напраиш DISK CLEANUP ти ги брише windows.old и други работи и ќе те предупреди дека нема да можеш да го вратиш назад windowsot ако избришеш се.некако слабо creator's edition, прво ми се испозаеба менито ( го средив ) сега гледам дека пола од фајловите немаат назначено основна апликација за работа (иако предходно имаа) .... плус некако ја нема таа флуидност што ја имаше со anniversary пачот.
да во ред претпоставувам е како што пиша погоре, ама моментот кога треба да форматираш и да инсталираш уште 50 други апликации .....Друже направи си чиста инсталација врска нема ова што го кажуваш да ти кажам од старт.Точно е тоа дека фајловите се ресетираат и треба пак да им назначиш кој програм да ги отвара али тоа е така бидејќи јас кога направив упдејт ти ги става старите сетинзи и фајлови во windows.old и можеш рол бак да напраиш да ти се врати на старата верзија а тебе ти инсталира нова верзија чиста на windows со најновите упдејтови и само ги остава програмите што ти се инсталирани во програм фајлс.Не ме сваќај погрешно али баш упдејтот е топ и дури на некои игри уште подобро ми се понаша пцто сега.Пробај со фреш инстал ако имаш време.Затоа кога ќе напраиш DISK CLEANUP ти ги брише windows.old и други работи и ќе те предупреди дека нема да можеш да го вратиш назад windowsot ако избришеш се.
p.s. мала помош, како да симнам iso од мајкрософт а да се однесува на creators edition win 10 pro верзија. @DemoUser
Треба да побарам на MDL форумот линк да ти пуштам само тамо ќе се најде ISO најново за на microsoft toolot што го нудат незнам за тамода во ред претпоставувам е како што пиша погоре, ама моментот кога треба да форматираш и да инсталираш уште 50 други апликации .....
p.s. мала помош, како да симнам iso од мајкрософт а да се однесува на creators edition win 10 pro верзија. @DemoUser
https://software-download.microsoft...1492452330&h=80544f61e20a345bfcfbe5dfc311099bp.s. мала помош, како да симнам iso од мајкрософт а да се однесува на creators edition win 10 pro верзија. @DemoUser
Се вракаМе нервира што со creators update го тргнаа стариот control panel од десен клик на start menu и ги тргнаа display settings на десен клик как Desktop. Сега треба да ги пребарувам или шорткати да правам. Пу ја-з'к
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Истото го приметив и ме подзанервира малку...Ме нервира што со creators update го тргнаа стариот control panel од десен клик на start menu и ги тргнаа display settings на десен клик как Desktop. Сега треба да ги пребарувам или шорткати да правам. Пу ја-з'к
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
ISOто од странава на МS е последната верзија така? Creators Update?
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM RED Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D1
8.100,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден