Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Во која ИТ област најмногу имате познавање?

Kоја ИТ област најдобро ја владеете?

• Интернет

Гласови: 25 18,8%
  • Софтвер

Гласови: 20 15,0%
  • Хардвер

Гласови: 27 20,3%
  • Програмирање

Гласови: 30 22,6%
  • Вебдизајн

Гласови: 18 13,5%
  • Останато

Гласови: 13 9,8%

• Вкупно гласале
    133

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.392
12.333
Скопје
androgaming.com
Мрежи така поголемки пошто мислев дека е cool на времето, сега си ја трескам глаата :krshiglava:
И тоа што иде со нив сервери рутирања, сабрутирања, моронски циско воипирања, веланирања, треско главонирањаааааа :krshiglava:

Во последно време учам електроника интегрални кола и слично ми стана хоби супер е.

SaleSk

Arzt
20 април 2007
4.697
5.491
Од кај се ископа темава :))
Како и да е, после еден куп изнакажани глупости, нешто за кое може малку да се продискутира...
Јас од понудениве одговори го одбрав хардвер, нормално како втора опција ке го одберам останато бидејќи под останато е она во што мислам дека имам најдобро познавање од овие понудениве области...Тоа е на пример електрониката. Во глобала таа е во тесна врска со хардверот па и затоа и него го одбрав...
Во другиве области сум тапа, односно програмирање, веб дизајн не ме интересира ништо, а софтвер знам онолку колку ми е потребно и тоа што ми е потребно :))
Интернет дремење не го ни сматрам за некаква област за која што треба да се има познавање, сем за нешто спектакуларно...
:p

anti-spam

hello world
9 септември 2010
200
10
Некаде во универзумот
па најмногу веб дизајн и софтвер, помалку хардвер но знам и тоа колку толку, програмирање мада не толку добро и интернет(ама што спаѓа под интернет?). на анкетата гласав за веб дизајн пошто најмногу веб дизајнот ми оди

lukanoski

read-only
9 август 2010
44
16
3D и се поврзано со тоа, а најмногу органско моделирање.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно