Spaski91
hello world
Јас сум средношколец - трета година во Корчагин во Скопје смер ПМА(се надевам ќе стигнам до факултет... по можност нешто за информатика 
хммз.. Лично ме интересира како е таму? Слушав дека било многу добро.. Нонстоп со тутор, добри професори, објаснување.. Твое искуство?Студент на Академија за ИТ Александрија т.е. уште два испита за да не бидам повеќе студент, јес да завршив со слушање на предметите![]()
Со среќа. Се надевам дека ќе успееш.Тазе дадов отказ од едно „студио за дизајн„ али најдов ново работно место за кое чекам одговор до Петок![]()
Леле таа нуклеарна физика ептен многу ја сакам, ама сепак електрониката ми е во срцево. Позз и со среќа.Jas zavrsiv kade sto uci sega aligator4e a sega sum zapisan Zagreb na studii za Nuklearna Fizika![]()
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00344A
1.100,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BANANA Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D4
8.100,00 ден
Бесплатна достава
XIAOMI LINT REMOVER 2
1.370,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден