На RuTracker побарај, обично има доста ствари.Ги скинаа kickass и torrentz, кажете сеа нешто солидно од каде може да се бараат апликации и слично?
Ги скинаа kickass и torrentz, кажете сеа нешто солидно од каде може да се бараат апликации и слично?
http://kickass.cd
Срамно е нешто да кажеш кој е / за што е торентот?Некој со акаунт на theplace.bz ? Конкретно еден новичок торент ми треба, може да оди и преку USB превземањето на фајловите од моја страна. Зависно од ситуацијата плаќам.Фала однапред.
Ја имам ама еднаш се изгорев коа даов инвајт на форум...Нема никој за www.TorrentDay.com
Очајно ми треба.
Во право си. Се стега обрачот постепеноОпасно станува, многу тракери скинаа, дали ова значи дека бев у право пред 6-7 години кога викав дека серии/филмови/музика не треба да се бришат?![]()
0/0 се и на ТДЗа првата сезона... види го скриншотот погоре.
Може ги имам, ќе проверам и ќе ти пишам.За првата сезона... види го скриншотот погоре.
Во право си. Се стега обрачот постепено
Се спремам да си набавам барем тера екстерен (или whatever) за чување на класиците во мин. HD
Надеж полагам во русите и кинезите како против тежа на овие greedy ликови од Хиливуд.