moongose
poweruser
- 19 јули 2013
- 4.399
- 5.558
Torrenting е отворен за регистрација. Главно филмови и серии, изгледа е од клоновите на IPT.
За?Може Invite?
Пушти ми мејл во пп.
Имаш уште invites?Пушти ми мејл во пп.
има за IPT без проблем тука било кога .. пиши мејл ако не ти пратиле уштеИмаш уште invites?
Имам една покана, пиши мејл.Дали има некој покана за AvistaZ?
Не е дека нема, има од ЕМПРЕСС.Не знам колку е релевантно прашањево но ќе го поставам овде. Зошто на IPT не се креваат игри од EMPRESS?
Не е дека нема, има од ЕМПРЕСС.
Погледнете го атачментот 102449
Е сега, RE ја нема, а ваљда нема и други некои.
Не би знаел со сигурност зошто но две работи се во игра.
Првата е дека не е scene, а втората е поврзана со првата - пошо не е scene ги нема на topsites и не можат да симнат од таму па треба да се замараат да ја бараат од други места за симнување... за да можат да ја качат на ИПТ.
pisi mejl na porakaДа не му се наоѓа на некој покана за IPT?
Прати емаил на приватна поракаНекој покана за IPT, ми го избришале акаунтот.
Зошто ти го избришале?ми го избришале акаунтот.
Не сум бил активен повеќе од 1 година.Зошто ти го избришале?
Ако не оди 1:1 работата, тогаш чувај го торентот во клиентот што го користиш 2 недели. И да немаш аплоуд нема да ти биде како hit and run. Тоа на ИПТ на ТЛ мислам дека е 10 дена. На некои торенти е невозомжно да правиш 1:1. Мене ми успеа со симнување на нови и актуелни торенти. Симнав 1 сезона шејмлес и го оставив торентот пошто гледам дека супер оди...Дечки како кревате ratio на IPT? Имам VDSL 60/10 и нема шанси 1:1 ratio да направам на било кој торент. Гледам freeleech само да симнувам но никако да почне да крева, сум пробал и со ново-излезени торенти но слабо. Некој трик дали користите да споделите?