Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Torrent Invites Giveaway

VerGer

poweruser
9 ноември 2016
2.033
1.845
Скопје
има за IPT без проблем тука било кога .. пиши мејл ако не ти пратиле уште :D
Мислењето е автоматски споено:

i'm out, потрошив поканите .. некој друг нека пише кој може да ви помогне дечки

Последна промена:
И

Избришан член 42370

Гостин
Не знам колку е релевантно прашањево но ќе го поставам овде. Зошто на IPT не се креваат игри од EMPRESS?

Avid

senior
21 јануари 2009
6.449
11.509
Скопје
Не знам колку е релевантно прашањево но ќе го поставам овде. Зошто на IPT не се креваат игри од EMPRESS?
Не е дека нема, има од ЕМПРЕСС.
1626043753504.png
Е сега, RE ја нема, а ваљда нема и други некои.
Не би знаел со сигурност зошто но две работи се во игра.
Првата е дека не е scene, а втората е поврзана со првата - пошо не е scene ги нема на topsites и не можат да симнат од таму па треба да се замараат да ја бараат од други места за симнување... за да можат да ја качат на ИПТ.

И

Избришан член 42370

Гостин
Не е дека нема, има од ЕМПРЕСС.
Погледнете го атачментот 102449
Е сега, RE ја нема, а ваљда нема и други некои.
Не би знаел со сигурност зошто но две работи се во игра.
Првата е дека не е scene, а втората е поврзана со првата - пошо не е scene ги нема на topsites и не можат да симнат од таму па треба да се замараат да ја бараат од други места за симнување... за да можат да ја качат на ИПТ.

Valhalla, Resident Evil, Immortals Fenyx Rising, Forza Horizon 4... ама пак од друга страна на TL ги има сите, дури и на Zamunda, а споредено со последнава, како приватен тракер мислев дека ќе има поексклузивен, повеќе контент, што знам...

draganamon

lurker
24 јануари 2016
705
916
Skopje
draganamon's setup  
Processor & Cooler
i7-12700H
Storage
2 x 1TB SSD
RAM
32gb DDR5
Case
XPS 17
Mouse
Logitech 502
Keyboard
Logitech G Pro
Audio
Logitech G51 5.1 & Creative Sound Blaster X-Fi 5.1
Monitor
Dell U2419H
OS
Windows 11
И

Избришан член 42370

Гостин
Дечки како кревате ratio на IPT? Имам VDSL 60/10 и нема шанси 1:1 ratio да направам на било кој торент. Гледам freeleech само да симнувам но никако да почне да крева, сум пробал и со ново-излезени торенти но слабо. Некој трик дали користите да споделите?

M.Pix

48 65 6c 69 6f 73 0a
27 јануари 2014
1.022
3.618
Прага
Дечки како кревате ratio на IPT? Имам VDSL 60/10 и нема шанси 1:1 ratio да направам на било кој торент. Гледам freeleech само да симнувам но никако да почне да крева, сум пробал и со ново-излезени торенти но слабо. Некој трик дали користите да споделите?
Ако не оди 1:1 работата, тогаш чувај го торентот во клиентот што го користиш 2 недели. И да немаш аплоуд нема да ти биде како hit and run. Тоа на ИПТ на ТЛ мислам дека е 10 дена. На некои торенти е невозомжно да правиш 1:1. Мене ми успеа со симнување на нови и актуелни торенти. Симнав 1 сезона шејмлес и го оставив торентот пошто гледам дека супер оди...
tr.jpg

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно