Ако не си завршил веќе работа, пиши ми.
Ако не си завршил веќе работа, пиши ми.
Леле изгледа ќе влезам во Карагаргаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Леле стигнааааааааааа
Погледнете го атачментот 107716
Погледнете го атачментот 107719
Тракер за стари и опскурни филмови. Многу е тешко да се влезе заради ограничениот број на членови и зачленување само преку покана што ја добиваат мал број членови. Заради тоа има изградено репутација на престижен сајт. Содржината горе-долу ја има и на други места.Честитки. Бајаги се израдва, а зошто?
Edit: да не биде банално и глупаво прашање, што се дешава со Карагарга? Прв пат слушам за сајтов.
Среќни празници дечки.
Сакав да прашам, кој торент сајт го препорачувате за симнување балкански серии? Конкретно ме интересираше за серијата Клан (The Clan)? Бонус, ако има некој инвајт за таков сајт би бил многу благодарен.
Ја најдов, фала ти ептен.Crnaberza е добар, инаку за таа серија и ја има веќе на интернет.
Ако си по српски содржини барај "Botanicar" кој е uploader на повеќето торенти вклучувајќи и ThePirateB и 1337x.. За оваа серија можеш да ја бараш вака на гугл (да не ставам линк): Klan.S01.WEBRip.1080p.x264.[ExYuSubs]
Имате инвајт за црна берза?
Расчепкај таму по сајтот, мора некаде да имаат напишано кој има привилегија за покани.Две години сум на црна берза со добар ратио и сеуште немам добиено инвајти, не најдов никаде кои се критериумите за добивање инвајти.
Правилата им се доста строги.Pozivnice za sajt su omogućene samo klasama VIP, Uploader i Majstor uploader. Korisnik koji pošalje pozivnicu odgovara za korisnika koji se učlani preko njegove pozivnice. Prekršaj pozvanog može da utiče na ban onog ko je pozivnicu poslao.
Најдов веќе чаре, ама правилата воопшто не се строги. Ова е стандардно барање на секој приватен тракер.Расчепкано
Правилата им се доста строги.
Да, дечко од форумов беше ептен фин и ми прати.Дали значи тоа дека најде инвајт?![]()
Од сите инвајти што сум ги дал, само ти имаш ратио повисоко од 1.инаку за 4 месеци
Од сите инвајти што сум ги дал, само ти имаш ратио повисоко од 1.
btw Мислеш дека А1 те кочеше во upload?
ја би на кока
инаку за 4 месеци колку што сум на телекабел
Погледнете го атачментот 108124
ова никогаш немаше да го достигнев на А1, фала за @krema за инвитето
Можемислам дека не може повеке од 15 торенти да се уплоадираат во даден момент
Во твојот кориснички панел (Given).Како да видам кој е ратио на некој на кој сум пратил покана ?