Кога сакаш да искористиш 50% кредит, тогаш е 800 денари минимален износ. Инаку е 600 денариСумата е различна, кај мене беше 600 денари минимум, ама од пред еден месец е 900 денари минимум, па користам creditback за порачки, ем враќам 50% во кредит ем минимум е 800 денари.
Ако не ти одговара, тука е алиекспрес.Добро не разбирам зошто мора толку да е сумата при нарачка?
Нели мора прво во корпа да ставиш за да нарачаш?Може да се нарача и помала сума дава и таква опција.
Јас невнимателно наместо стави во корпа стиснав на тоа и помина еден производ од 67 ден..
Сега е заедно со останатите нарачки.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Да и мене ми даваше така, па викам ај да најдам нешто да достигне до 600ден и наместо опција за во корпа имало опција плати набрзина.
Помина нарачката и сега е заедно со другите производи.
Сликав со друг мобилен дека не може скрин да се направи на апликацијата.
Погледнете го атачментот 152095
Daj link da go vidimeНарачано батериско правосмукалче на 5 јули, виа пост ги достави денес.
Најбрза пратка до сега (добро де, 3 пати имам се на се нарачано)
Daj link da go vidime
Ќе го пробам деновиве па ќе пишам, секако.По можност да споделиш со нас и корисничко искуство...![]()
Дувањето ме интересира посебно.Ќе го пробам деновиве па ќе пишам, секако.
Дувањето ме интересира посебно.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Значи би чистело по дома/офис запушени филтри, кулери, куќишта?View: https://youtube.com/shorts/kojrWOTt5xc?feature=shared
За дувањето: позади кај шо излегува воздухот се става еден додаток.. Го пробавме вчера, дува предобро.
Тоа сум со намера да чистам, да.Значи би чистело по дома/офис запушени филтри, кулери, куќишта?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Да и мене ми даваше така, па викам ај да најдам нешто да достигне до 600ден и наместо опција за во корпа имало опција плати набрзина.
Помина нарачката и сега е заедно со другите производи.
Сликав со друг мобилен дека не може скрин да се направи на апликацијата.
Погледнете го атачментот 152095
На Еу и смета што кинези партал направија во цела Европа па сеа ќе мрсат муда.![]()
ЕУ се подготвува за пресметка со „Тему“ и „Шејн“
Првичните анализи кои се прават низ ЕУ покажале дека голем број на производи кои се продаваат преку онлајн платформите не ги исполнуваат европските стандарди за безбедност. Најдени се и токсини и забранети супстанци во производи за деца и козметика ...time.mk
Врвки што претставуваат опасност од сопнувањеДруги производи што европратениците ги наведоа во извештај објавен овој месец се детски мантили со токсични хемикалии, очила за сонце без УВ заштита и детски шорцеви со подолги од препорачаните врвки што претставуваат опасност од сопнување.
![]()
Тие, исто така, пронајдоа козметика што содржи бутилфенил метилпропионал, хемикалија што Брисел ја забрани од 2022 година поради загриженост дека може да влијае на плодноста и развојот на фетусот. Минатата година, британската влада, исто така, ги повика сите потрошувачи да не користат производи што ја содржат состојката
Бесплатна достава
MB AM5 B840M H GIGABYTE 2xDDR5 7200Mhz (O.C), HDMI, DP, 1x PCI-Ex16 4.0,1x PCI-Ex1 3.0, 1xM.2,4xSATAIII
5.800,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020297-EU
10.710,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден