Кога сакаш да искористиш 50% кредит, тогаш е 800 денари минимален износ. Инаку е 600 денариСумата е различна, кај мене беше 600 денари минимум, ама од пред еден месец е 900 денари минимум, па користам creditback за порачки, ем враќам 50% во кредит ем минимум е 800 денари.
Ако не ти одговара, тука е алиекспрес.Добро не разбирам зошто мора толку да е сумата при нарачка?
Нели мора прво во корпа да ставиш за да нарачаш?Може да се нарача и помала сума дава и таква опција.
Јас невнимателно наместо стави во корпа стиснав на тоа и помина еден производ од 67 ден..
Сега е заедно со останатите нарачки.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Да и мене ми даваше така, па викам ај да најдам нешто да достигне до 600ден и наместо опција за во корпа имало опција плати набрзина.
Помина нарачката и сега е заедно со другите производи.
Сликав со друг мобилен дека не може скрин да се направи на апликацијата.
Погледнете го атачментот 152095
Daj link da go vidimeНарачано батериско правосмукалче на 5 јули, виа пост ги достави денес.
Најбрза пратка до сега (добро де, 3 пати имам се на се нарачано)
Daj link da go vidime
Ќе го пробам деновиве па ќе пишам, секако.По можност да споделиш со нас и корисничко искуство...![]()
Дувањето ме интересира посебно.Ќе го пробам деновиве па ќе пишам, секако.
Дувањето ме интересира посебно.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Значи би чистело по дома/офис запушени филтри, кулери, куќишта?View: https://youtube.com/shorts/kojrWOTt5xc?feature=shared
За дувањето: позади кај шо излегува воздухот се става еден додаток.. Го пробавме вчера, дува предобро.
Тоа сум со намера да чистам, да.Значи би чистело по дома/офис запушени филтри, кулери, куќишта?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Да и мене ми даваше така, па викам ај да најдам нешто да достигне до 600ден и наместо опција за во корпа имало опција плати набрзина.
Помина нарачката и сега е заедно со другите производи.
Сликав со друг мобилен дека не може скрин да се направи на апликацијата.
Погледнете го атачментот 152095
На Еу и смета што кинези партал направија во цела Европа па сеа ќе мрсат муда.![]()
ЕУ се подготвува за пресметка со „Тему“ и „Шејн“
Првичните анализи кои се прават низ ЕУ покажале дека голем број на производи кои се продаваат преку онлајн платформите не ги исполнуваат европските стандарди за безбедност. Најдени се и токсини и забранети супстанци во производи за деца и козметика ...time.mk
Врвки што претставуваат опасност од сопнувањеДруги производи што европратениците ги наведоа во извештај објавен овој месец се детски мантили со токсични хемикалии, очила за сонце без УВ заштита и детски шорцеви со подолги од препорачаните врвки што претставуваат опасност од сопнување.
![]()
Тие, исто така, пронајдоа козметика што содржи бутилфенил метилпропионал, хемикалија што Брисел ја забрани од 2022 година поради загриженост дека може да влијае на плодноста и развојот на фетусот. Минатата година, британската влада, исто така, ги повика сите потрошувачи да не користат производи што ја содржат состојката
Бесплатна достава
MB 1700 B760 DS3H GEN5 DDR5 GIGABYTE, 4xDDR5 7600MHz(OC), 2xM.2, HDMI, DP, PCIex16 5.0, 4xPCIex1 3.0, 4xSATAIII
7.970,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден
Бесплатна достава
MB 1700 Z790 PHANTOM GAMING LIGHTNING ASROCK, 4xDDR5 7200MHz(OC), PCIex16 5.0, PCIex4 4.0, 3xPCIex 3.0 x1, 4xM.2, 4xSATAIII, HDMI, eDP, 2.5G LAN, 90-MXBKA0-A0UAYZ
10.390,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m Secomp, 11.99.5541-10
150,00 ден