Имам и со Vida - Hisense 55ka и JVC 45ka со Андроид. Верувај ми дека и на тој и на тој има исти маркет, истите глупости. Има нетфликс и т.н Никад не сум ги искористил тие оперативни освен за ТВ програми гледање. Андроидот е некако нереспозитивен наспорти Видата. Зборам за листање канали и нетфликс.Hisense мислам немаат андроид ..
Нема Stremio на Вида како еден пример, ама сигурно има и други примери што ги нема на Вида а ги има на Андроид. Апликациите како Плекс ги има ама со слаби апдејти и слаба оптимизација. Нема збор дека Андроид е подобро од Вида, ама ако од Смарт се користи само нетфликс и јутуб тогаш сеедно е кој ОС е, ама ако се користат други апликации менува тогашИмам и со Vida - Hisense 55ka и JVC 45ka со Андроид. Верувај ми дека и на тој и на тој има исти маркет, истите глупости. Има нетфликс и т.н Никад не сум ги искористил тие оперативни освен за ТВ програми гледање. Андроидот е некако нереспозитивен наспорти Видата. Зборам за листање канали и нетфликс.
Нормално е. Веројатно е edge led, затоа така.Дали е ова нормално? ИПС панел
Пази само за Хисенсе, повеќето модели (ако не сите што ги има у МК) НЕ се АндроидПредлог за добар 43" android led TV околу 400 евра? TCL, Hisense или некој од поголемиве брендови?
Сите се со ВИДА оперативен, само еден мислам беше со андроид некој ефтин 32 моделПази само за Хисенсе, повеќето модели (ако не сите што ги има у МК) НЕ се Андроид
Аха. А вака од технички аспект би рекле дека TCL и HISENSE се тука некаде? Дали ако решам да го земам TCL 43P735 ќе се зезнам затоа што за 2000 денари плус можам да земам добар Phillips или Samsung?Пази само за Хисенсе, повеќето модели (ако не сите што ги има у МК) НЕ се Андроид
За 2000 денари не размислувај и избегни го TCL .Аха. А вака од технички аспект би рекле дека TCL и HISENSE се тука некаде? Дали ако решам да го земам TCL 43P735 ќе се зезнам затоа што за 2000 денари плус можам да земам добар Phillips или Samsung?
Што е толку проблемот со ВИДА?Пази само за Хисенсе, повеќето модели (ако не сите што ги има у МК) НЕ се Андроид
Разгледај ги и Вивакс , јас земав еден 32" Ок е.Што е толку проблемот со ВИДА?
Јас се мислам за Hisense 43 A6BG да го земам за моите дома да гледаат ТВ и нешто на YT.
За 16к денари смета дека и те како се исплати?
Што мислите вие?
Некако Вивакс не ми изгледаат како некој квалитет. Свесен сум за муабетот колку пари толку музика, но мислам дека Hisense нуди подобар квалитет него Vivax.
А кој бренд е Hisense ? Не зафркавај , тогаш оди на Samsung , Philips , LG, Sony.Некако Вивакс не ми изгледаат како некој квалитет. Свесен сум за муабетот колку пари толку музика, но мислам дека Hisense нуди подобар квалитет него Vivax.
Hisense e еден од најголемите производители на телевизори во Кина, четврти во произвотство на светски рамки.А кој бренд е Hisense ? Не зафркавај , тогаш оди на Samsung , Philips , LG, Sony.
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден